Policija, hapšenje
Alo!/Vladimir Marković
Policija, hapšenje

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Uhapšeni radnik fabrike namenske industrije „Krušik“ u Valjevu A.O. sumnjiči se da je u poslednjih pet godina nezakonito prikupljao i iznosio iz fabrike dokumenta koja su nosila oznaku poverljivo, strogo poverljivo i vojna tajna, saznaju „Novosti“ u nadležnom tužilaštvu.

Inače dugogodišnji radnik fabrike, A.O. bio je revoltiran smenom svoje majke sa mesta direktora i, kako je naveo pred istražnim organima, tada su počeli njegovi problemi, odnosno sukob sa rukovodstvom ove fabrike.

Pročitajte još:

Kako je ispričao od 2014. je prikupljao dokumentaciju o poslovanju, počev od nabavki preko ugovora o prodaji sa na desetine preduzeća, a iskoristio je i nepažnju kolega da bi im ukrao šifru za ona dokumenta kojima nije imao pristup..

Probio ogradu kuće, zakucao se u bunar, a onda su se čuli teški jauci!

AUTOR: Informer/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 13.10.2019. 12:53 - 13.10.2019. 13:00 U saobraćajnoj nezgodi koja se tokom noći dogodila u prokupačkom selu Berilje jedna osoba je teže, a dve su lakše povređene. Hitna pomoć, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Automobil koji se kretao iz pravca Prokuplja ka Žitorađi, prešao je u suprotnu traku.

U njegovim računarima i na USB –ovima je pronađena obimna dokumentacija koja se veštači, a utvrđuje se i u čijim sve rukama su završili poverljivi papiri o poslovanju ovog državnog preduzeća.

BONUS VIDEO: VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!