Navijači Partizana pravili haos na autoputu Miloš Veliki
Printskrin

 

Navijači Partizana pravili haos na autoputu Miloš Veliki

Printskrin

Navijači Partizana pravili haos na autoputu Miloš Veliki, Foto: Printskrin

* Beogradska policija uhapsila dve osobe zbog divljanja na auto-putu Miloš Veliki

* Uhapšen jedan od organizatora

* Otkrivena i dvojica maloletnika

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su još dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su na auto-putu "Miloš Veliki" u noći između 27. i 28. avgusta počinile krivično delo nasilničko ponašanje.

Policija je uhapsila M.T. (1995), koji se sumnjiči da je jedan od organizatora i M.A. (1993), koji se tereti da je u ovom događaju učestvovao.

Vučić u Leskovcu, saopštio vesti koje se tiču mnogih građana!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 03.09.2019. 15:55 - 03.09.2019. 16:29 Vučić će se potom obratiti na skupu SNS povodom predstojecih lokalnih izbora u Medveđi. Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u Leskovcu, gde će obići gradski stadion "Dubočica" i opštu bolnicu u tom gradu.

 

Policija je identifikovala i dvojicu maloletnika, za koje se sumnja da su učestvovali u ovom događaju, koji su saslušani po nalogu Višeg javnog tužilaštva za maloletnike i protiv njih će biti podnete krivične prijave nadležnom tužilaštvu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Sumnja se da je grupa osumnjičenih, od kojih su neki ranije uhapšeni, na auto-putu "Miloš Veliki", na području Obrenovca, uz upotrebu drvenih palica, baklji i staklenih flaša zaustavila saobraćaj i tom prilikom nanela lake telesne povrede vozačima i oštetila više automobila.

Uhapšenima M.T. i M.A. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina