Audi, hapšenje
Alo/ Vladimir Marković
Audi, hapšenje

Alo/ Vladimir Marković

hapšenje, Foto: Alo/ Vladimir Marković

 

Muškarac koji je juče ušetao u OŠ Ujedinjene nacije na Ceraku, naselju u Beogradu, i prišao grupi devojčica da ih pita da ih vodi u restoran, priveden je danas u policiju.

Njegov identitet za sada nije saopšten, ali se očekuje da će se tokom dana oglasiti i policija i tužilaštvo.

Da podsetimo, nepoznati muškarac ušetao je u ovu školu i prišao mlađoj grupi devojčica i pitao ih da ih vodi u popularni restoran brze hrane, poruka je koja se pojavila na roditeljskoj viber grupi i veoma ih uznemirila.

- Četiri devojčice četvrog razreda sedele su na drvenim klupama u školi, koje podsećaju na tribine, prišao im je neki čovek i pitao ih prvo kako se zovu, a onda i da li hoće da ih vodi u popularni restoran brze hrane. Rekao im je i ako neće danas, onda će doći sutra da ih ponovo pita - tvrdi jedan roditelj čije dete ide u tu školu, a koji nam je i posalo uznemirujuću prepisku sa vajber grupe.

Komentari (1)

Lgbpk

14.01.2020 18:19

Pozdrav,ja sam učenik ove škole i bio sam prisutan na nastavi kada je ovaj čovek ušao u zgradu.Drugovi koji su bili dežurni učenici su mi ispričali kako je više puta grubo odgovorio da neće da preda ličnu kartu na uvid.Ne znam kako ali nekako je uspeo da se progura pored dežurni učenika.Ja sam imao čas fizike i dok je nastavnica ispitivala,taj čovek je više puta lupao na vrata,pa ih je nastavnica ostavila otvorena. Kada je protrčao pored jedino što sam video kroz vrata je da je čovek ćelav.