Ninoslav Jovanović
Foto: Facebook
Ninoslav Jovanović

Foto: Facebook

Ninoslav Jovanović, Foto: Foto: Facebook

 

Osumnjičeni se tereti da je sa svog profila na društvenoj mreži "Fejsbuk", a preko aplikacije "Mesindžer", u dužem vremenskom periodu slao poruke većem broju ženskih osoba u kojima ih je proganjao tražeći da mu dostave svoju isečenu kosu ili da ih šiša u zamenu za novčanu nadoknadu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jovanoviću je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu u Beogradu.

Ninoslav, koji živi u Malči kod Niša, zbog svojih izopačenih postupaka dobio je nadimak "Malčanski berberin". Iz zatvora je izašao u januaru posle izdržanih 12 godina robije, jer je jednu devojčicu (12) iz Niša silovao, a drugu iz Gornje Vrežine pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu.

Ninoslav Jovanović

Foto: Facebook

Ninoslav Jovanović, Foto: Foto: Facebook

Jovanović je napastvovanje dve devojčice u 2005. počinio dok se nalazio na uslovnoj slobodi,nakon 9,5 godina provedenih u zatvoru zbog prevara i silovanja. Veštaci su na poslednjem suđenju utvrdili da nije duševno oboleo, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti te da je velika verovatnoća da će delo ponoviti.

On je nedavno ostavio komentar na jednoj Fejsbuk stranici za otkup ženske kose gde je napisao "Ćao, tako iu sve treba šišati".