Jabukovac, selo Vratna
Alo.rs/Dragan Ilić
Jabukovac, selo Vratna

Alo.rs/Dragan Ilić

Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mestu.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, motiv surovog ubistva četvoro meštana Jabukovca je pljačka. Podsetimo, četiri tela pronađena su na salašu Valja Vratne kod Jabukovca, a pretpostavlja se da su žrtve ubijeni dva dana pre pronalaska.

Stefan koji se udavio nedaleko od Paralije je sin poznatog pevača!

AUTOR: Blic/D.S. DATUM I VREME: 24.08.2019. 15:21 Tuga! Stefan, Foto: Printscreen/Facebook * Devetnaestogodišnji momak iz Srbije udavio se na plaži Olimpik Bič * Nesreća se desila nedaleko od letovališta Paralija u Grčkoj * Istog dana kada je petogodišnji dečak izvučen bez svesti iz mora u Pefkohoriju (lekari se bore za njegov život), stigla je i tužna vest da je život izgubio jedan mladić Stefan je sa sestrom na moru bio sedam dana i već u petak je trebalo da se vrati nazad.

Do sada se saznalo i da su u ovom zločinu korišćena dva pištolja, malokalibarski i kalibra 7,65 milimetara.

Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

Obdukcija je utvrdila da je Raja Kazimirović ubijen sa poveće udaljenosti i da je razmak između ulaznih rana manji od jednog centimetra, pa istražitelji veruju da je reč o profesionalcu. Raja i njegova majka su ubijeni iz pištolja kalibra 7,65 mm, a sestra i njena ćerka iz drugog pištolja.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!