Hana Kokić
privatna arhiva
Hana Kokić

privatna arhiva

Hana Kokić priprema knjigu o svom burnom ljubavnom životu, Foto: privatna arhiva

Hana je Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu protiv bivšeg momka podnela tri krivične prijave, za prevaru, obmanjivanje i lažno prijavljivanje u kojima je navela da je sa njom bio iz koristoljublja i da joj je za dve i po godine koliko su bili u vezi "izmuzao" oko 35.000 evra.

- Od njegovih sugrađana sam na Instagramu dobila gomilu poruka da je prevarant i lažov. Javila mi se njegova komšinica i rekla mi da on ima devojku Sanju s kojom je živeo još dok je bio sa mnom. On i ja nismo krili vezu. Ja sam odlazila u Mladenovac na nekoliko dana i tamo iznajmljivala stan na dan, a najviše smo bili u restoranu, koji on ortački drži sa drugom. Žena mi je otvorila oči. Tvrdi da moj bivši živi sa tom devojkom u zgradi nadomak restorana u kojem radi, a on mi je govorio da je navodno primoran da stanuje sa babom i dedom u porodičnoj kući. Komšinica hoće da svedoči na sudu, kao i još nekoliko njegovih poznanika - priča Hana i dodaje da je u šoku posle ovog saznanja.

Hana Kokić

privatna arhiva

Hana Kokić sa bivšim momkom, Foto: privatna arhiva

- Bivši momak mi se zaklinjao majčinim grobom da sam mu ja najveća ljubav. Međutim, po priči Mladenovčana, koji su mi se javili njegova devojka je verovatno sve znala, ali je ćutala jer sam njega obasipala novcem. Mogu da razumem ako je devojka prihvatila njegovo biseksualno opredeljenje, ali mi je neshvatljivo da se proda zbog šačice novca, ako među njima postoje emocije - kaže Hana i ističe da u Užicu predstoji istraga protiv M. M.

- Tužno je što je jedan biseksualac posle ljubavne veze sa mnom hteo da opere svoje seksualno opredeljenje pred porodicom i javnošću, pa me je prijavio da sam ga navodno proganjala. Dok sam u pritvoru čitala šta je sve izmislio u krivičnoj prijavi protiv mene videla sam koliko je lažljiv i nisam mogla da verujem da je reč o istojoj osobi, onoj koju sam dve i po godine volela kao boga! Posle izlaska iz pritvora sam saznala za gomilu njegovih laži među kojima je i ona da navodno nema svoj automobil. Ispostavilo se da od 2016. godine ima „audi A4” na svoje ime, za koji sam mu plaćala parking kada je dolazio u Užice. Meni je pričao da ga uzima iz rentakar agencije kada dolazi kod mene, samo da bi mu ja kupila „audi A6” od 15.000 evra, koji je silno želeo. Sad mi je jasno da me je lagao samo zato što nije hteo da vozi polovni auto od 3.000 evra. Moj advokat Sandra Tanasković Savić se žalila na presudu koju mi je izrekao sudija Saša Isaković u Osnovnom sudu u Mladenovcu i sada čekam drugostepenu presudu Višeg suda u Beogradu. Tek kada se postupak završi otkriću ko je mom bivšem momku pomogao da mi napakuje krivičnu prijavu – kaže Hana Kokić.

Hana Kokić

privatna arhiva

Svedoci tvrde da Hanin bivšim ima devojku sa kojom je živeo jo dok ješ bio sa njom u vezi, Foto: privatna arhiva

Pozvali smo Sanju da proverimo da li su tvrdnje Hane Kokić tačne, ali je ona u telefonskom razgovoru rekla "da ne daje nikakve izjave". Pokušali smo da dobijemo i komentar M. M., ali je on prekinuo vezu čim je čuo da mu tražimo izjavu za medije.

Hana: „Otkriću ko su fudbaleri, mafijaši i estradnjaci koji su mi plaćali za seks”

Hana Kokić otkriva da će ekskluzivno za „Alo!” da priča o srpskim fudbalerima, kriminalcima i ljudima sa estrade, koji su joj plaćali za seks, navodeći da nikada nije krila da se pre veze sa M. M. bavila elitnom prostitucijom.

- Pripremam materijal za knjigu o mojoj velikoj ljubavi koja se završila raskidom i obračunom na sudu, koja će se zvati „MisterM i LadyH - Gola istina”. Već sam dobila i ponudu jednog scenariste da na osnovu te knjige napiše tekst za film – otkriva Hana.