Saobraćajna nesreća
screenshoot/Youtube
Saobraćajna nesreća

screenshoot/Youtube

Saobraćajna nesreća, Foto: screenshoot/Youtube

Na snimku se vidi jedan dečak sa školskom torbom na leđima koji je hodajući ulicom odlučio fa pređe ulicu na mestu gde nema pešačkog prijelaza.

PROČITAJ JOŠ:

Dečak je propustio nekoliko vozila i potrčao na drugu stranu ulice kada mu je s desne strane dojurio automobil. Vozilo je pokosilo dečaka i odbacilo ga nekoliko metara.

Vozač je smesta zakočio, a tada se desilo čudo. Dečak je munjevito ustao sa kolovoza, kao da se ništa nije dogodilo pa je otrčao na trotoar da obije patiku koja mu je očito ispala kada ga je udario automobil. Tek tada je, očito šokiran viđenim, iz automobila izašao vozač i prišao dečaku. Ubrzo su mu prišli i drugi prolaznici koji su videli sve.

Kreću na izvršitelje!

AUTOR: Tanjug/Alo.rs DATUM I VREME: 17.09.2019. 13:35 Institucija uvedena u naš sistem 2011. godine Foto: Alo!/Marko Đoković * Više od 100.000 građana podržalo inicijativu * Traži se hitno ukidanje * Institucija javnog izvršitelja uvedena u naš sistem 2011.

Neverovatno je u svemu što je dečak očito prošao bez ikakvih povreda, iako se isprva činilo da je u najmanju ruku pretrpeo višestruke prelome.

BONUS VIDEO: