Nasilje, batine, silovanje, mučenje,
Shutterstock, ilustracija
Nasilje, batine, silovanje, mučenje,

Shutterstock, ilustracija

Nasilje, batine, silovanje, mučenje,, Foto: Shutterstock, ilustracija

Nigerijac V. M. (31) uhapšen je u nedelju, nakon što je bivša devojka K. S. (18) iz Beograda prijavila policiji da ju je u jednoj kući na Voždovcu silovao i ucenjivao intimnim snimcima. Policija je po pozivu došla na adresu na Voždovcu i u kući zatekla V. M. i njegovog prijatelja iz Somalije A. M, koji je takođe uhapšen zbog sumnje da nije sprečio zlostavljanje, već je samo posmatrao brutalni čin.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, nigerijski državljanin i Somalijac pušteni su iz pritvora u ponedeljak tokom dana.

Prema informacijama do kojih se došlo V. M. i Beograđanka bili su u emotivnoj vezi nekoliko meseci, ali se njihova ljubav nedavno okončala i devojka je počela da se zabavlja sa drugim mladićem. Razjaren tom činjenicom, Nigerijac je, navodno, ucenjivao devojku video-snimcima nastalim u periodu zabavljanja.

- V.M. nije mogao da se pomiri sa činjenicom da su se rastali, a bes mu je izazvala i činjenica da je počela da se zabavlja sa drugim mladićem - kaže sagovornik blizak slučaju.

Kako se saznaje, devojka je u policiji ispričala da ju je V. M. pozvao u trenutku dok je bila sa svojim dečkom I. G. i rekao "da ima njene intimne snimke i da će ih objaviti".

- Rekao joj da dođe i da ih pogleda. Tada ju je, prema njenim rečima, pozvao u kuću gde ju je i silovao - dodaje sagovornik.

Kako se saznaje, devojka je odmah nakon napada pozvala je policiju i prijavila da je silovana.

Preporučujemo još:

- Patrola policije je po pozivu krenula na teren. Devojku su prepoznali i ona ih je odvela do kuće gde su zatečeni Nigerijac i Somalijac. Dvojica prijatelja bila su pod dejstvom alkohola - kaže izvor.

Inače, da incident bude još bizarniji, dok je V. M. silovao devojku njegov prijatelji uhapšeni Somalijac je posmatrao taj čin i ništa nije učinio da to spreči.

Uhapšenom Nigerijcu policija je oduzela telefon i poslala ga na veštačenje. Nakon toga znaće se da li je on zaista imao snimke devojke.

Uz to, njen dečko I. G. bio je sa njom u trenutku kada ju je državljanin Nigerije pozvao, te će on biti saslušan u svojstvu svedoka.

 

Komentari (1)

Mirkica

11.02.2019 22:09

Gde je pamet tim 'devojkama'.jesu li ih roditelji učili nečemu?