ZORAN PRIZNAO SVE Žali što je ubio majku, a za oca imao užasne reči! Do detalja opisao svirepi zločin

Komatoviću je, posle saslušanja, određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti.

Zoran Kamatović
Zoran Kamatović, Foto: Printscreen Facebook

Lekar Zoran Komatović (48) iz Novog Sada, osumnjičen za ubistvo oca Ljubodraga (77) i majke Gordane (66), priznao je juče krivicu tokom saslušanja u Višem tužilaštvu.

Za ubistvo oca, nije pokazao ni trunku kajanja, ali se pokajao jer je presudio majci.

Komatoviću je, posle saslušanja, određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke i uznemirenja javnosti.

On je, kako se nezvanično saznaje, do detalja opisao šta je prethodilo zločinu koji se odigrao u subotu ujutru u porodičnoj kući u naselju Doka u Sremskim Karlovcima. Tvrdio je da je, navodno, povod bila svađa sa ocem oko prodaje kuće i voćnjaka.

- Sa ocem sam se posvađao, a onda je nešto puklo u mojoj glavi. Uzeo sam pušku i ubio ga, zatim mahinalno upucao i majku. Nije trebalo nju da ubijem, ona je pokušala da nas umiri. Duboko se kajem zbog toga - otkriva sagovornik iz istrage.

U daljem toku istrage neuropsihijatrijskim veštačenjem će biti ispitano u kakvom je stanju bio osumnjičeni u vreme dvostrukog ubistva i koji je stvarni motiv nezapamćenog zločina.

U slučaju da se utvrdi da je ubica bio neuračunljiv, neće moći da mu se sudi, već će biti upućen u zatvorsku bolnicu.

U međuvremenu, saznalo se da je Zoran imao psihičkih problema i da je pre oko godinu dana pokušao da se ubije.

- Do tog trenutka imao je državni posao u novosadskom domu zdravlja. Istina, nije bio zaposlen za stalno, ali je imao ugovor o radu koji je trebalo da bude produžen da nije napravio tu glupost... Naime, u momentu psihičke slabosti isekao je sebi vene baš ispred ambulante u kojoj je radio - priča sagovornik.

Podsetimo, tela ubijenih supružnika pronašao je u subotu komšija koji je došao da ih poseti, a osumnjičeni lekar je uhapšen nekoliko sati kasnije, u svom stanu u Sremskim Karlovcima. Mirno je pošao s policajcima i nije pružao nikakav otpor.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi