Jasmina P, ubijena u Bariču
Printskrin
Jasmina P, ubijena u Bariču

Printskrin

Jasmina P, ubijena u Bariču, Foto: Printskrin

Šabački policajci su sprečili Radovana Ranisavljevića (57) iz Koceljeve da skoči s mosta u Šapcu, ali su potom ostali u šoku jer im je rekao da je ubio ljubavnicu Jasminu L. P. (46), koja mu je dalja rođaka, i da je hteo i sebi da presudi!

On se sumnjiči da je juče, oko dva ujutru, došao do Jasminine kuće u Beogradskoj ulici u Bariču, merdevinama se popeo na terasu i ušao u njenu sobu. Posle njegovog upada izbila je žestoka svađa, a Radovan je u jednom trenutku zgrabio nož i nekoliko puta izbo Jasminu.

Žena je za kratko vreme iskrvarila do smrti, a Radovan je zaključao kuću, ušao u svoj auto i pobegao. U toku vožnje bacio je ključ od kuće, a onda je pozvao prijatelja i rekao: „Ubio sam Jasminu, idem na most u Šapcu da se ubijem!” Prijatelj je odmah obavestio policiju, koja ga je u tome sprečila. Uhapšeni Radovan rodom je iz jednog sela iz okoline Koceljeve, baš kao i njegova žrtva.

Odmah je obaveštena policija u Beogradu koja je u Jasmininoj kući zatekla užas, dok je ključ nađen u žbunju, na oko 100 metara od kuće.

Kako saznajemo, Radovan je posle hapšenja detaljno ispričao šta je uradio.

- Rekao je da je bio u ljubavnoj vezi sa ubijenom ženom, da je ušao u njenu kuću kroz prozor pomoću merdevina i da je posle žučne svađe potegao nož i ubio je. Ispričao je da je Jasminu mnogo voleo i da je povremeno živeo s njom u Bariču, ali da je ona htela da ga ostavi i da se vrati mužu - kaže naš izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, Radovan je odbornik u Opštini Šabac. Radio je kao načelnik Odeljenja za opštu upravu i javnu službu.

- Oženjen je, s porodicom je živeo na selu. Oni nisu znali da vodi dvostruki život. Ima dvoje dece, troje unučića, ponekad je spavao u Koceljevi, Šapcu ili kod Jasmine u Bariču - kaže prijatelj uhapšenog. 

Jasmina se razvela i ostavila dvoje dece

Komšije kažu da se nesrećna žena doselila u Barič pre dva meseca, kada je ostavila muža. Kuća u kojoj je živela pripada njenim rođacima. Nije bila previše pričljiva i viđali su je, kako kažu, svega nekoliko puta. Jasmina je iza sebe ostavila dvoje dece, a radila je kao servirka u Kliničkom centru Srbije.

Rodbina u šoku

Zemljaci uhapšenog juče su u neverici tvrdili da je verovatno u pitanju neka greška jer su Jasmina i Radovan dalji rod i da se znaju odavno.

- Rod su po babi i niko nije znao da imaju aferu. Znamo da je Jasmina sa suprugom živela u obližnjem selu, ali su se preselili u okolinu Obrenovca. Ko zna kad se rodila simpatija... Verovatno joj se Radovan našao kad joj je bilo teško. Tužno je što je i svoju i njenu decu obeležio za ceo život - kažu meštani sela.

Pročitajte još:

Komentari (2)

vozač

25.09.2020 08:06

...rođaci,a u vezi...kakvi likovi.

Second hand

25.09.2020 15:30

@vozač - Tv pink deluje!!! Nista cudno u zemlji u kojoj NE postoji moral!!!