Aleksandar Halabrin
Printscreen Facebook
Aleksandar Halabrin

Printscreen Facebook

Aleksandar Halabrin, Foto: Printscreen Facebook

Telo Halabrina otkrio je čobanin Mirko Maksimović, koji je napasao koze.

Videla se lobanja sa zubima

- Na toj livadi sam prvi put bio u subotu, 16. maja. Bilo je oko 10 sati kada su psi došli do tog mesta. Počeli su da njuškaju i kopaju. Pomislio sam da su našli lešinu divlje svinje ili druge životinje, ali kada sam prišao, šokirao sam se - priča za Kurir uznemireni Maksimović:

Čobanin kaže da se videla lobanja sa zubima, na osnovu čega je zaključio da se radi o mladom čoveku.

- Pomislio sam: „Jadna njegova majka“ - priča Maksimović i nastavlja:

- Video sam i da na rukama fale neki prsti. Moguće je da su ih i životinje pojele. Još ne mogu da zaboravim tu sliku, evo i sad me tuga obuzme. Ne mogu da se smirim.

Da je Aleksandar ubijen potvrdila je i njegova majka Mara Halabrin.

Otet i mučen

- Poslednji put smo se čuli 20. marta oko 14 sati. Pitala sam ga kako je, jer je iz Janošika otišao u Beograd da se nađe s prijateljima. Rekao mi je da je dobro i da ćemo se čuti kasnije - priča uplakana majka i naglašava da joj je Aleksandar bio jedinac.

Kako dodaje, istog dana je oko 16 sati ponovo pokušala da dobije sina, ali je bio nedostupan.

- Niko nije posumnjao da ovako nešto može da se desi. U martu je doputovao iz Mađarske, pa mu je određena mera samoizolacije. Svi su mislili da je zbog toga pobegao od kuće i da se krije. Međutim, moje najcrnje slutnje su se obistinile posle dva meseca - plače neutešna majka.

Ona objašnjava da nema sumnje da joj je jedinac brutalno ubijen jer je na glavi vidljiva rupa od metka.

- Ko zna šta je moje jadno dete pretrpelo pre smrti. Možda su ga mnogo mučili, ne izbija mi to iz glave - kaže i dodaje: - Nisam upućena u to da li je s nekim imao probleme. Video se s tim drugom na Banjici i navodno su se rastali. Došao je neko po njega kolima i tada je, verujem, otet.

Komentari (1)

Nestaško

23.05.2020 10:35

Ubica je na slobodi...Možda neki tih i pristojan mladić koji će vas sutra dodirnuti u prolazu dok šetate gradom, a da vi pojma nemate da je ta ruka ispalila metak nekome u glavu...