OTKRIVEN NOV UŽAS O KRVOLOKU ZORANU! Ubio je malu Lunu (2,5), a sada se pojavilo još pet njegovih žrtvi! "Udario me čelom, a onda je nastavio da me tuče pesnicom u glavu"!

Strava i užas!

Očuh i majka, Negotin
Očuh i majka, Negotin, Foto: Facebook

Zoran Albić, koji je optužen da je 27. maja ove godine, brutalno nasmrt pretukao devojčicu Lunu (2,5 godina), ćerku njegove devojke Vesne Firulović, od ranije je poznat kao nasilnik i protiv njega je do sada doneto sedam prekršajnih presuda.

Majka Vesna pustila dečka Zorana da je prebije nasmrt, a onda je presvukla mrtvu i lekarima rekla jezivu laž! Sud doneo skandaloznu presudu!

AUTOR: Blic.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 21.10.2019. 12:09 - 21.10.2019. 12:22 Krivično vanpretresno veće Višeg suda u Negotinu donelo je danas odluku i na slobodu pustio Vesnu Firulović, koja je u maju ove godine dopustila svom momku Zoranu Albiću da joj ćerku Lunu (2,5) pretuče do smrti.

Albić se tereti da je kobne noći pijan i nervozan došao kući i počeo je da baca stvari. Tom prilikom povredio je ruku zbog čega je još glasnije vikao. Njegova vika i lupanje probudili su devojčicu koja je spavala u drugoj sobi i koja je od straha počela da plače. Pomahnitali muškarac vikao je na dete da "ućuti", ali Luna je sve glasnije plakala, pa je Albić počeo da je bije! Devojčicinu majku, Vesnu izbacio je iz kuće i zaključao vrata, a on je nastavio da se iživljava nad nemoćnim detetom. Rukama ju je tukao po glavi i telu, a devojčica je od zadobijenih povreda preminula dva sata kasnije.

Njena majka, koju je dečko nakon sat vremena pustio u kuću, nije uradila ništa da spase devojčicu. Naprotiv, čekala je još dva sata dok je devojčica polako umirala i tek kada je prestala da diše Albić i ona su je odneli u bolnicu, gde je devojčici samo mogla da bude konstatovana smrt. Nakon toga, lagali su da je Luna tokom noći, dok su oni spavali, pala sa terase i tako preminula.

Zoran Albić je među prijateljima i porodicom od ranije poznat kao nasilnik, posebno kada popije.

Albić iza sebe već ima sedam prekršajnih presuda, uglavnom zbog prekršaja u saobraćaju i zbog remećenja javnog reda i mira.

Međutim, kako saznajemo, i njegovi članovi porodice ispričali su da je Albić često nasilan kada popije. On nije imao ni stalan posao, živeo je u porodičnoj kući koja je bila nedovršena i izdržavao se od poslova na dnevnicu.

"Zoran je bio konfliktna ličnost ukoliko koristi alkohol", rekao je njegov stric, koji je kobne noći, kada je ubio devojčicu bio sa Albićem.

On je dodao da je iste večeri Albić ušao u sukob sa njegovim kolegom.

"Zoran brzo plane kada popije. Tada počinje svađu i odmah udara. Nasilan je bio i prema mom ocu ukoliko mu ne zadovolji prohteve. Udarao je i mene, ali i dve devojke sa kojima je bio pre Vesne", rekao je on. Jedna od njegovih bivših devojaka, takođe je saslušana i ona je potvrdila da je Albić bio nasilan prema njoj.

"Zgrabio me je za ruku i svojim čelom udario u moje. Sve vreme je vikao i psovao me je. Na silu me je odveo kod njega u Prahovo i zaključao me u kuću. Sutradan je pozvao društvo, a ja sam bila u drugoj sobi. Samo je ušao u sobu i bez povoda me istukao. Posle je krenuo da lomi stvari po kući i da me gađa sa stvarima", ispričala je ona i dodala da je kasnije saznala da se Albić identično ponašao i prema još pet devojaka sa kojima je bio u vezi.

Dodala je da ju je tukao pesnicom po glavi i da su se upoznali preko Fejsbuka.

Na isti način Albić je stupio u kontakt sa Vesnom, koja je zbog njega napustila supruga i sa decom došla da živi kod njega. Vesna kobne noći nije uradila ništa da spreči pomahnitalog dečka da joj ubije dete, nije pozvala u pomoć ni komšije, ni policiju. A kada ju je pustio u kuću dva sata je odlagala da krvavo i brutalno pretučeno dete koje nije moglo ni da plače, ni da se pomeri, da odvede u bolnicu. Kada je devojčica izdahnula i Vesna i Zoran pričali su da je pala sa terase. Majka monstrum prvobitno je bila optužena zbog smrti ćerke. međutim Viši sud ju je pre dva dana pustio na slobodu. Ova neočekivana odluka suda šokirala je celu Srbiju.

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi