POLICIJA
Rina
POLICIJA

Rina

POLICIJA, Foto: Rina

Oni su u sredu uveče bili na žurki povodom proslave srpske Nove godine, a nakon toga Ivan je otišao kući oko pola tri. Nedugo zatim, Damir I. je pozvao Ivana da izađe ispred svoje zgrade u Ulici dr Ivana Ribara 188.

,,Damir i Ivan su se već posvađali na žurki zbog devojke. Sukob je nastavljen ispred zgrade gde Ivan živi, a u jednom momentu Damir je, kako se sumnja, ubo nožem Ivana direktno u srce. Potom je pobegao u nepoznatom pravcu, ali se onda vratio na mesto zločina i pokušao da pomogne Trifunoviću. Govorio je: „Izdrži, izdrži!”. U potrazi za sinom, naišao je Ivanov otac, pa su ga zajedno ubacili u kola. Ivana je otac odvezao u Urgentni centar, ali je njegov sin podlegao povredama “, priča izvor Objektiva.

Damir I. je, nakon raskida sa devojkom, njoj upućivao razne pretnje smrću.

,,Trifunović je bio zaista vredan, dobar. Sa Ivanom se družio od detinjstva. Nikada nije imao problema sa zakonom. Sve komšije i prijatelji za njega imaju samo reči hvale, kaže izvor.

Policija je u petak rano ujutru uhapsila Damira I. (21), pod sumnjom da je naneno smrtonosne ubode svom najboljem drugu Ivanu Trifunoviću.

Pročitajte još: