Nelson Murijel Alvarez
Printscreen

 

Nelson Murijel Alvarez

Printscreen

Nelson Murijel Alvarez, Foto: Printscreen

Policija u Boliviji traga za nepoznatim Srbinom zbog sumnje da je naručio ubistvo potpredsednika fudbalskog kluba Bluming Nelsona Murijela Alvareza, koji je likvidiran 4. jula ove godine u atentatu u gradu Santa Kruz.

Pročitajte još:

Kako prenose mediji u ovoj državi, istraga zasad ide u pravcu da iza brutalne likvidacije čelnika sportskog kluba stoji srpski državljanin, a sumnja se da su motiv neraščišćeni poslovi oko trgovine drogom!

- Na Murijela su pucali napadači na motoru i ispalili četiri smrtonosna hica u njega. Zbog likvidacije uhapšen je jedan kolumbijski državljanin koji se sumnjiči da je neposredni izvršilac. Ipak, prema dosadašnjim informacijama iz istrage, policija u Boliviji traga za Srbinom koji se sumnjiči da je nalogodavac zločina - prenose mediji.

Iz vode izvučena Srpkinja!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 14.08.2019. 13:49 - 14.08.2019. 14:28 Spasioci odmah reagovali. Plaža, Grčka, Foto: Printskrin Prava drama odigrala se u letovalištu Sarti u Sitoniji kada je 67-ogodišnja žena iz Srbije počela da se davi. Spasioci su odmah reagovali, i ženi je odmah dato veštačko disanje.

Do ovih saznanja došlo se nakon razgovora sa porodicom žrtve, a sve ukazuje na to da je Srbin neposredno pre izvršenja likvidacije pobegao u Kolumbiju.

- Policija je u stanu koji je Srbin iznajmljvao pronašla kartice i mobilni telefon kojim je osumnjičeni komunicirao sa čelnikom kluba. Inače, Murijel je u više navrata dovođen u vezu sa krijumčarenjem droge, te se ispituje da li su motiv ove likvidacije zapravo neraščišćeni računi oko švercovanja narkotika - pišu mediji.

Ubijeni Nelson Murijel Alvaraz poznat je bolivijskoj javnosti zbog angažovanosti u fudbalu u ovoj državi. Ipak, on je u više navrata dovođen i u vezu sa međunarodnim kriminalnim grupama i trgovinom narkoticima, a poslednji put se 2017. našao na meti policije upravo zbog droge.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!