Jabukovac
Youtube/Printscreen
Jabukovac

Youtube/Printscreen

Jabukovac, Foto: Youtube/Printscreen

Njihova beživotna tela pronađena su u petak po podne na imanju Kazimirovića, a prema informacijama iz istrage, tela su u dvorištu bila dva dana, a kako je kuća smeštena u zavučenom zaseoku, tek ih je u petak pronašao komšija.

Čoveku koji je ključan za rešavanje ubistva Jelene Marjanović usred noći stigla MISTERIOZNA poruka! Spominje se nasip! PRENOSIMO VAM JE U CELOSTI!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 14.08.2019. 16:24 - 14.08.2019. 16:45 Nenad Šipka, jedan od ključnih ljudi u rešavanju ubistva Jelene Marjanović dobio je neobičnu poruku, odnosno pesmu. Jelena Marjanović, Foto: Facebook * Nenadu Šipki stigla poruka usred noći sa nepoznatog broja * Reč je o pesmi u kojoj se spominje nasip * Forenzičar je objavio pesmu u celosti Šipka je objavio pesmu koja je napisana njemu, a koja mu je poslata u poruci.

Prvi rezultati istrage govore da je zločin počinjen iz koristoljublja, s obzirom da su, prema nezvaničnim saznanjima, u kući otkriveni tragovi premetačine. Na osnovu poslednjih veštačenja izvlači se zaključak da je Raja Kazimirović poslednji ubijen i ne isključuje se mogućnost da je bio prinuđen da gleda egzekuciju najmilijih.

Pročitajte još:

- Sumnja se da su ubice uletele na salaš odmah pošto je Raja stigao sa njive. Jedan je došao do njega i držao ga na nišanu, dok se drugi spustio do šupe, gde su mu bile majka i sestričina. Verujemo da je u tom trenutku Rajina sestra bila u kući i da nije slutila kakva se drama odvija napolju - priča izvor blizak istrazi.

"Čuo sam Marinin vrisak, a onda sam ga zatekao mrtvog u fotelji": Komšije misle da je Saša poludeo zbog vrućine, pa krenuo da puca!

Kraljevčanin Saša M. (54) koji je u noći između utorka i srede počinio samoubistvo u porodičnoj kući u Ulici Radovana Pavlovića, na periferiji Kraljeva, najverovatnije je digao ruku na sebe zbog lošeg zdravstvenog stanja i paklenih vrućina koje, kako tvrde njegove komšije, nije mogao da podnese.

Prema ovoj verziji, ubice su tražile od Raje da im kaže gde su pare, a da bi ga uverili da su ozbiljni, prvo su hicima u glavu ubili njegovu majku i sestričinu. On je sve to gledao.

- Tada je, čuvši viku, kako se pretpostavlja, iz kuće izletela Rajina sestra, koja kada je videla šta se dešava počela da zapomaže. Onda se napadač, koji je držao Raju na nišanu, okrenuo i pucao. Pogodio je u usta i na mestu usmrtio. Tog trenutka Raja je krenuo da ustaje sa sedišta na traktoru, ali mu je ubica ispalio četiri hica u donji deo grudi i stomak. Petim ga je overio u čelo - kaže izvor i dodaje da su Rajina majka i sestričina usmrćene sa po dva hica u glavu različitim kalibrom.

Motiv četvorostrukog ubistva u Jabukovcu je OSVETA?! Jedan detalj sve otkrio!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 13:43 Policija i dalje traga za četvorostrukim ubicama iz Jabukovca, a motiv zločina ni sedam dana kasnije nije poznat.

Podsetimo, obdukcija je pokazala da je ubica prilikom likvidacije koristio prigušivač na pištolju.

Od kada su pronađena tela, meštani Jabukovca žive u neprestanom straku. O ubijenom Raji meštani govore kao o teškom čoveku preke naravi, ali niko ne može ni da pretpostavi zašto je ubijen na tako brutalan način.

Zanimljivo je da tragovi pronađeni na licu mesta ukazuju na to da je reč o profesionalcu, budući da nijednom nije promašio. Takođe, na licu mesta nisu pronađene čaure, kao ni oružje.

Ubice htele da pobiju sve na koje naiđu, a policija ne može da ih nađe zbog ovoga

AUTOR: Alo.rs/Srpski telegraf/I.L. DATUM I VREME: 14.08.2019. 10:29 Zbog oružja koje je korišćeno pretpostavlja se da je likvidacija temeljno isplanirana. Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić Misterija oko masakra u Jabukovcu, kada su ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53), samo je produbljena posle obdukcije.

- U toku je istraga i trenutno se radi na prikupljanju svih dokaza. Uz pomoć baznih stanica ispitaće se ko je sve bio na ovom području, rade se i DNK analize, do sada je na poligrafu bilo 15 osoba i svu su ga prošli - rekao je izvor.

BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju" ispod Pančevačkog mosta