Senad i Mubera Muhović
Privatna arhiva
Anel Papić

Privatna arhiva

Anel Papić, Foto: Privatna arhiva

Iako su iz bekstva, preko advokatske kancelarije, poručili da će posle predaje pravosudnim organima naše zemlje do detalja ispričati kako i zbog čega su usmrtili Anela oni su se, kako nezvanično saznajemo, na saslušanju u policiji branili ćutanjem.

Kako nisu želeli da odgovaraju na pitanja inspektora, prebačeni su u Okružni zatvor, a tokom nedelje ili ponedeljka će biti izvedeni pred nadležnog tužioca koji će ih saslušati.

Muhovići su se u petak predali srpskoj policiji na graničnom prelazu Horgoš nakon što su dve nedelje bili u bekstvu.

Osumnjičeni bračni par je, sa dve ćerkice, ubrzo posle ubistva pobegao iz Sjenice, a kasnije u toku dana i iz Srbije, napustivši našu zemlju na graničnom prelazu Horgoš.

Senad i Mubera Muhović

Privatna arhiva

Senad i Mubera Muhović, Foto: Privatna arhiva

Pretpostavlja se da su se uputili u Nemačku gde je Senad godinama radio, dok je Mubera živela u Sjenici i odgajala njihovo dvoje dece.

Kako je policija imala čvrste materijalne dokaze koji ukazuju da su oni izvršioci, za njima je bila raspisana međunarodna poternica.

Otac ubijenog Anela, Ahmo Papić više puta je navodio da je siguran da su oni ubice i da je njegovog sina skupo koštala afera koju je imao sa Muberom.

On ovoga puta nije želeo da komentariše predaju Muhovića, dok su nam njegovi rođaci kratko poručili da se nadaju da će pravda biti zadovoljena oštrom kaznom, ali da ni to neće vratiti Anela.

Komentari (5)

nedjo

08.07.2017 19:13

kakav šljam

juka

08.07.2017 20:06

a ubistvo jelene marijanovic??????tamo na nasipu nije bilo tragova?koji li ste vi prevejani mačci.

Ami

09.07.2017 08:49

Radi jedne glupace-koliko ozaloscenih a i naivnih...za nepovjerovat.

Mujo

09.07.2017 13:34

Bas me interesuje kakav ce biti rasplet ove turske serije.... deluje zapetljano...

Srba

09.07.2017 13:42

Kaze mi drugar, sudija:"Kada se brane cutanjem, znam da su krivi, a ako se brane tako sto kazu da se ne secaju, to im je otezavajuca okolnost i obavezno utice da im izreknem jos tezu kaznu...." I jos nesto, advokati cesto obecaju okrivljenima nerealno i traze velike pare, koje ce navodno da podele sa sudijom. Naravno , sve zadrze za sebe, a posle kazu "Obecao sudija, uzeo pare, ali slagao... nemocni smo"... Tako da.... pamet u glavu.