Vračar, ubistvo, policija
Alo/ Masanori Jošida
Vračar, ubistvo, policija

Alo/ Masanori Jošida

Vračar, ubistvo, policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Spasić, koji je sebi prerezao vene nakon što je suprugu ubio ubodom noža u vrat, sve vreme je ćutao na pitanja inspektora o tome zašto je počinio stravičan zločin. Da situacija bude još užasnija, Boško je suprugu ubio dok su njihova dva maloletna sina bila u stanu, ali u drugoj sobi.

autobus, požar, tabanovci, granica, Makedonija

printscren youtube

- On je odbijao da sarađuje sa policajcima. Ćutao je i gledao u jednu tačku. Zapitkivali su ga u bolnici zašto mu je to trebalo, zašto ženu nije poštedeo. Ponašao se kao da ih ne čuje - kaže izvor lista Srpski telegraf.

Jelena Spasić, muž je zaklao dok su sinovi bili u stanu

Alo

Jelena Spasić, muž je zaklao dok su sinovi bili u stanu, Foto: Alo

Kako je izvor dodao, Spasić je ipak u jednom trenutku pred medicinskom sestrom rekao: "Jedino mi je žao što sam ja preživeo. Ni zbog čega drugog".

- Policajci su pokušali nakon toga opet da razgovaraju sa njim, ali on ih je i dalje ignorisao - kaže izvor lista.

PROČITAJ JOŠ:

Spasić se isto ponašao i u policijskoj stanici, gde mu je određen pritvor do 48 sati. Danas je bio priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, međutim i pred tužiocem je odlučio da se brani ćutanjem i nije rekao ni reč.

Komšije bračnog para Spasić i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka zbog tragedije koja ih je zadesila.

Granični prelaz horgoš

Tanjug

- Svi smo još uvek potreseni, u njihovom stanu sada nema nikoga - kažu komšije.

Krvavi pir dogodio se u sredu ujutro, kada je Boško najpre nožem zaklao svoju suprugu Jelenu, a potom pokušao da izvrši samoubistvo. Nesrećna žena je na licu mesta podlegla zadobijenim povredama. Pretpostavlja se da su se supružnici kobnog dana posvađali zbog finanskijskih problema, jer su upali u dugove nakon što im je propao jedan posao, nakon čega je Spasić nasrnuo na suprugu, a potom ruku digao na sebe i to sve dok su u drugoj sobi spavala njihova dva maloletna sina.