Policija
Tanjug/Dimitrije Goll
Policija

Tanjug/Dimitrije Goll

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

* Nastavljeno suđenje optuženom Vladimiru Šaranoviću za ubistvo advokata Vladimira Zreleca u decembru 2015

* Pregledani snimci sigurnosnih kamera iz Ulice patrijarha Varnave na Vračaru

* Šaranović se tereti da je ubio advokata po nalogu svog rođaka i ubijenog crnogorskog kriminalaca Slobodana Šaranovića

Pregledom snimaka sigurnosnih kamera iz Ulice patrijarha Varnave na Vračaru, koje su zabeležile ubistvo beogradskog advokata Vladimira Zreleca u decembru 2015, juče je nastavljeno suđenje optuženom Vladimiru Šaranoviću.

Pročitajte još:

Sud je pregledao devet snimaka na kojima se iz različitih uglova jasno vidi kako ubica skriven u parkiranom automobilu, nekoliko parking mesta dalje od Zrelecovog „sitroena“, čeka da on izađe iz svoje kancelarije. U trenutku kada je advokat ušao u svoj auto, ubica se sa svog mesta isparkirao i krenuo niz ulicu. Kroz suvozačevo spušteno staklo pucao je u Zreleca dok su se mimoilazili.

Sud je juče po predlogu tužilaštva naložio psihijatrijsko veštačenje Šaranovića zbog „dugogodišnjeg konzumiranja marihuane“.

Arkan je zbog Cecine koleginice hteo da se razvede! Bio je potpuno lud za ovom pevačicom, isplivali svi detalji! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 20:28 Strasti između njih dvoje su se razbuktale krajem osamdesetih godina.

Podsetimo, Vladimir Šaranović se tereti da je ubio advokata po nalogu svog rođaka i ubijenog crnogorskog kriminalaca Slobodana Šaranovića. Zrelec je bio Slobodanov dugogodišnji zastupnik, s kojim se navodno sukobio.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!