BOJAN ČMELIK
Privatna arhiva
BOJAN ČMELIK

Privatna arhiva

BOJAN ČMELIK, Foto: Privatna arhiva

Kako prenose mediji sa Malte, njega je na fotografijama prepoznao prijatelj koji tvrdi da je on u drugoj polovini 2015. pušten iz zatvora u Srbiji.

- Video sam da su mediji u Srbiji preneli vest da je uhapšen Bojan Čmelik, ali čim sam ga video na slici, prepoznao sam Bojana Mitića. On je 2005. sa još šestoricom učestvovao u oružanoj pljački kombija sa novcem. Spektakularni prepad konvoja izvršili su uz pretnju automatskim oružjem. Tada su iz vozila oteli oko 16 miliona dinara. On je uspeo da pobegne i uhapšen je dve godine kasnije - ispričao jep rijatelj osumnjičenog, koji tvrdi da Mitića poznaje još od detinjstva.

- Bojan je voleo košarku i bio je sportski tip. Bio sam šokiran kada sam čuo da je učestvovao u pljački - dodao je on.

Bojan Mitić, odnosno Bojan Čmelik, navodno je otputoao na Maltu čim je pušten iz zatvora u Srbiji. Kako perenose malteški mediji, odlučio se za ovu državu jer mu je stariji brat već radio kao barmen na ostrvu.

- Radio je kao obezbeđenje, sve do jedn evečeri kada ga je gazda zatekao pijanog u lokalu. Ketkuti je odmah menadžeru rekao da mu uruči otkaz. Iz kompanije biznismena i milionera koji je ubijen, međutim, rekli su da je Čmelik, odnosno Mitić, to mirno prihvatio i da nije pokazao nikakav bes - preneli su mediji.

Ubrzo potom, tačnije 6. jula, Beograđanin je došao do hotela u kom je znao da će biti njegov bivši gazda. Sačekao ga je ispred i ubo ga dva puta nožem us tomak. Odmah je prebačen u bolnicu i više puta operisan, ali mu nije bilo spasa.

- Policija proverava da li je Mitić kod sebe imao falsifikovana dokuemnta, pošto je utvršeno da je koristio lažni identitet - otkrili su izvori iz istrage.

Komentari (2)

njega je na fotografijama prepoznao prijatelj

17.07.2018 23:43

Pored takvog prijatelja, neprijatelji mu nisu potrebni!

Цицка

18.07.2018 07:52

@njega je na fotografijama prepoznao prijatelj - To mu je prijatelj , svaki onaj koji kaze sta zaista misli i zna o nekome je prijatelj prvo sebi pa i na kraju toj osobi pod uslovom da je osoba normalna . Svaki onaj koji laze i iznosi lazne stvari policiji je za posmatranje i neprijatelj i sebi, svojoj porodici i svojim nazovi prijateljima .