Bunar
Alo Masanori josida
Bunar

Alo Masanori josida

Bunar, Foto: Alo Masanori josida

Sumnja se da je nesrećni Ranđelović brutalno ubijen pre više meseci, a za jeziv zločin saznalo se nedavno. Kako saznaje Kurir od onih koji su upoznati sa slučajem, ne bi se za ubistvo ni saznalo da se, navodno Radovan nije hvalio svojim zločinom.

- Radovan je na izdržavanju zatvorske kazne otprilike tri meseca možda manje ili više. Tamo je se sprijateljio sa još jednim zatvorenikom kome se pohvalio šta je uradio. Naime rekao mu je verovatno u poverenju da je ubio prijatelja i da je njegovo telo bacio u napušteni bunar. Nakon nekog vremena su se opasno posvađali i verovatno kako bi mu se osvetio, on je čuvarima ispričao priču koju mu je Radovan rekao - priča izvor Kurira upoznat sa slučajem i dodaje:

- Kako je bilo reči o ubistvu, policija nije želela ništa da prepusti sučaju. Nađen je bunar, angažovana je specijalizovana jedinica da se pretraži navedeni bunar i telo je nađeno. Od tog trenutka pokrenuta je i istraga kojom će biti utvrđeno kada se ubistvo desilo, ko ga je izvršio kao i motiv ubistva - objasnio je izvor Kurira.

Da se slučajno otkrilo monstruozno ubistvo potvrdile su i komšije i poznanici Radovana V.

- Radovan je živeo samo sa ocem, majka mu je davno preminula. Jedno vreme je radio kao kondukter pa je to napustio. Poslednjih nekoliko meseci je u zatvoru ne znam zbog kog dela. Tog mladića čije su telo pronašli znam iz viđenja sa njim je bio još jedan. Stalno su bili zajedno - priča komšinica.

Prema njenim rečima Radovan je celu imovinu poslednjih godina prodao, a oca mu dugo nije videla.

- Kada sam ga pitala ranije za oca rekao je da je u Nišu, mada kada sam saznala za ovo iskreno plašim se da nešto i ocu nije uradio. Prodao je očevu kuću, tetkinu kuću ostala je samo ta vikendica gde je bunar i gde je telo nađeno i to je pripadalo njegovoj tetki koja je umrla - kaže naša sagovornica i dodaje da se Radovan zabavljao sa nekom devojkom i da priča o tome da je imao emotivnu vezu sa tim muškarcem je njoj sumnjiva.

- Pričaju komšije ali iskreno ne verujem u to - kaže komšinica Radovana V. koja nije želela da joj objavljujemo ime.

Pročitajte još