Raja Kazimirović
Alo
Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

* Slučaj Jabukovac i dalje trese Srbiju

* U zatvoru su Davor Pernić i Maja Bađikić

* Klupko misterije je i dalje nadvijeno nad ovim četvorostrukim ubistvom

Prema rečima jednog od mnogobrojnih rođaka Novice Bađikića, on trenutno u Austriji radi i živi sa sinom (8) kog je dobio u braku sa Majom.

Muž čuva dete

- Otkako se sve ovo dogodilo, Novica gleda da brzo završi sve poslove kako bi mogao da dođe u Srbiju i potpuno se posveti odbrani svoje supruge i majke njegovog deteta. On, kao i većina meštana Jabukovca, zna da Davor laže. Taj ludak sada na sve načine pokušava da izvrda 40 godina robije. Da može, optužio bi i svog oca - kaže taj rođak.

Ljubavnica nakon se*sa isplanirala masakr u Jabukovcu?! Davor izneo stravične detalje zločina!

AUTOR: Srpski telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.09.2019. 23:00 Sa Majom je stupio u kontakt preko Instagrama. Foto: Instagram/Davor P. Davor Pernić (35), osumnjičeni za čertvorostruko ubistvo u Jabukovcu, najpre je preuzeo na sebe svu krivicu, ali je ubrzo promenio mišljenje i otkrio sve detalje o stravičnom zločinu, uključujući i pravu ulogu nedavno uhapšene Maje B.

Ljubiša Ljubić, otac Maje Bađikić, izjavio je da je u stalnom telefonskom kontaktu sa zetom.

- Pričao sam sa Novicom, koji je u Austriji sa detetom. Veoma je zabrinut. Šokirao se kada je saznao da je Maja uhapšena. Znam da mu nije lako jer mora da radi i sam da čuva sina kom je majka trenutno u zatvoru. Nismo pričali o njegovom dolasku, ali verujem da će doći u Srbiju čim bude mogao - rekao je Ljubiša i naveo da je Maja dan pre hapšenja bila kod Novice u Austriji.

On je istakao da je njegovu ćerku policija zapravo pozvala da iz Austrije dođe u Negotin kako bi dala izjavu povodom Davorovog upucavanja jednog mladića u Malajnici, za kog je mislio da je njen švaler.

PROČITAJTE JOŠ:

- Međutim, umesto te izjave mojoj ćerki su stavljene lisice na ruke, i to na osnovu Davorove izjave da mu je ona pomogla. Tvrdim da Davor Maji namešta ubistvo Raje Kazimirovića, njegove majke Dragice, sestre Ljubinke Oprikić i sestričine Dragane Jozeljić. On je ispričao gomilu gluposti, a ja imam dokaze za to - rekao je Ljubić i dodao:

- Kada su ubijeni ti ljudi, Maja je bila kod mene u Dupljanima, jer je pomagala u spremanju slave Svete Petke. Tog 7. avgusta ona je sa mnom bila u kupovini u Negotinu i od tužioca ću tražiti da pregleda snimke sa kamere iz tog lokala.

Davor Pernić

Privatna arhiva

Davor Pernić, Foto: Privatna arhiva

Ljubiša Ljubić je naveo da su se Maja i Davor slučajno upoznali kada je njoj pukla sajla na automobilu.

Nisu bili u vezi

- Davor je bio mehaničar i oni su se dogovorili da on popravi vozilo, a zatim su razmenili telefone. Od tog trenutka počinje Majin pakao. On ju je svaki dan zvao telefonom, dolazio i gledao da li je neko parkiran ispred kuće, pa bi je zvao i ispitivao ko je to kod nje bio. Pretio je da će ubiti i nju i dete i sve u kući - kaže Ljubiša Ljubić i navodi da je Maja ćutala jer se plašila Davora, a ne zato što je bila sa njim u vezi.

Podsetimo, zločin u Jabukovcu odigrao se 7. avgusta ove godine, a otkriven je dva dana kasnije. Istraga je utvrdila da su Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53) brutalno likvidirani sa 10 hitaca iz "škorpiona" i malokalibarske puške.

Zbog sumnje da je ubio ovu porodicu uhapšen je Davor Pernić, a u četvrtak je zbog saučesništva privedena i Maja Bađikić.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!