Policija, rotacija, sirene
Alo.rs/M. Š.
Policija, rotacija, sirene

Alo.rs/M. Š.

Policija, rotacija, sirene, Foto: Alo.rs/M. Š.

Pravo je čudo kako nema teže povređenih u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala dva putnička vozila „reno“ i „mazda“ CX3 kruševačkih registarskih oznaka sinoć oko 22 sata na Bagdalskom vencu u Kruševcu.

Kako saznajemo, mlađi vozač „renoa“, koji je u kolima u trenutku nezgode bio sa suvozačem, nameravao je da skrene u ulicu Jovana Cvijića kada je vozilo „mazda“ u kome su se nalazile dve devojke krenuo u preticanje. Pretpostavlja se, suviše brzo.

-Došlo je do kontakta dva vozila, usled čega je, kako se za sada veruje, „mazda“ izgubila kontrolu i zakucala se u stub ulične rasvete- navodi izvor „Novosti“.

-Aktiviran je i vazdušni jastuk. Šteta na tim kolima je ogromna: stub je delom prepolovio prednji deo vozila, a uz to je i bandera potpuno izbačena iz ležišta.

„Reno“ je pretrpeo oštećenje sa leve bočne strane,ali prema prvim informacijama, niko od učesnika nije zadobio teže povrede. Nakon nesreće otišli su u Službu hitne medicinske pomoći. Na licu mesta izašli su pripadnici Saobraćajne policije PU Kruševac.