Indijska konoplja
MUP
Indijska konoplja

MUP

Indijska konoplja, Foto: MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Rumi uhapsili su R. J. (55) i N. J. (22), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pročitajte još:

Policija je otkrila zasad sa 380 biljaka indijske konoplje visine između metar i tri metra koji su, kako se sumnja, uzjagali osumnjičeni u šumi na području Rume.

Sećanje na sve one koji su izgubili svoj život! Obeležen je jedan od najtužnijih ali i najkrvavijih dana u sprskoj istoriji!

AUTOR: Alo.rs/Espreso/T.Đ DATUM I VREME: 21.10.2019. 14:16 - 21.10.2019. 14:27 Sećanje na nacističko streljanje nevinih civila u Kragujevcu 21. oktobra 1941. obeleženo je tradicionalnim "Velikim školskim časom" u Šumaricama. Školski čas u Šumaricama, Foto: Printscreen/Instagram Na manifestaciji koja je počela u 11 časova kraj Spomenika streljanim đacima i profesorima, izvedena je poema "Pouke iz šume" Aleksandra Šurbatovića koji je i reditelj ovogodišnjeg "Velikog školskog časa".

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije