Policija, Uviđaj
Alo!/ Dejan Briza
Policija, Uviđaj

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Familija Nikolić, koja je uhapšena zbog sumnje da su podvodili tri devojke, živela je u kući opasanoj sa tri metra visokim zidom i pokrivenoj sa 30. kamera za video nadzor.

Malobrojne komšije znale su da se oni bave kriminalom, ali su bili ubeđeni da švercuju migrante preko granice. Ostali su u šoku kada su saznali da su Nikolići zgrnuli milione na podvođenju i prostituciji, a da je jedna od njihovih žrtava bila i njihova snaja.

U pitanju su inače braća Goran (50) i Zoran (42) Nikolić. Sa Goranom je uhapšena i njegova supruga Jasmina (44) koja je osumnjičena da je organizator ove bande makroa, zatim njihova ćerka Kristina (24), sin Miroljub (19), kao i njihov vozač Bajram Demiri (46). Pored njih slobode su lišeni i Zoran Nikolić i njegove prijateljice M.R. (38) i A.S (22).

Njihova vila na Mirijevu okružena je zgradama u izgradnji a najbliži komšija im je na stotinak metara.

Pročitajte još:

- Policija je često dolazila, ali smo mislili da krijumčare migrante, a ne da prave kupleraj. Viđali smo noću da dolaze razni automobili, ali se iz njihove kuće nikada nije čula galama - navodi komšija.

Vila Nikolića inače izgleda kao tvrđava, opasana zidom visokim tri metara, a u oči upadaju mnoge sigurnosne kamere. Izvori navode da ih ima oko 30.

Po navodima istrage Jasmina je od maja 2018. do marta 2019. godine organizovala prostituciju 19-godišnje devojke svoga sina Miroljuba, koja je ranije bila u vanbračnoj zajednici sa njegovim stricem Zoranom. Seks usluge oglašavali su preko interneta, a klijentima se na telefon javljala Jasminina ćerka Kristina i dogovarala "posao" sa mušterijama. Nikolići su klijentima naplaćivali 100. evra za sat vremena seksa sa njihovom snajkom, a nesrećna devojka je radila skoro svakodnevno i donosila im mnogo novca.

Zoran je takođe, prema navodima istrage, podvodio još dve devojke preko oglasa na internetu, ali ih je dovodio do Plavog mosta, gde se godinama okupljaju prostitutke.