HOROR! ČUO SAM PREVRTANJE STVARI I DISANJE ČOVEKA! U kuću gradonačelnika Čačka upao lopov dok su mu deca spavala! "Rekao sam ženi da se zaključa i zove policiju!"

Čitava drama odvijala se noćas u kuću gradonačelnika Čačka Miluna Todorovića kada je višestruki razbojnik provalio u porodični dom.

Policija rotacija uviđaj
Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Sve se događalo u ranu zoru oko 4 sata, probudila me je supruga koja i rekla da nešto lupa u prizemlju. U prvi mah pomislio sam da je promaja ili prozor, međutim kada sam ustao i došao do stepenica čuo sam prevrtanje stvari i disanje čoveka - rekao je za agenciju RINA gradonačelnik Čačka.

 

On je dodao da su mu deca u tom trenutku spavala.

TEŠKA SAOBRAĆAJKA Automobil se prevrnuo na krov! Povređena devojka na Obrenovačkom putu, hitno prebačena u Urgentni centar!

- Vratio sam se do supruge i rekao joj da se zaključa u kupatilo i da pozove policiju, a ja sam dežurao na stepenicima plašeći se da provalnik ne krene na sprat kada policija stigne. I upravo to se dogodilo, kada je policija upala u kuću razbojnik je sa šrafcigerom krenuo prema meni. Međutim uspeo sam da ga zadržim, dok ga policija nije savladala. Ispostavilo se da je lopov već opljačkao gomilu vrednih predmeta, ali ga je odao časovnik koji je ispustio prilikom skidanja - naglasio je Todorović.

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi