OVO JE POLICAJAC KOJI JE SILOVAO DEVOJČICU! U istom danu se nad njom iživljavali i profesor i ginekolog, evo šta im poručuje!

U lošem fizičkom stanju, ali jaka duhom, devojčica koju su silovalo profesor, a zatim i policajac i ginekolog, ispričala je šta se desilo kobnog dana.

Policajac
Policajac, Foto: Privatna arhiva

Naime, u intervjuu koji dala za kosovske medije, sve se odigralo kada je imala 15 i po godina.

Kako navode kosovski mediji, rešena je da se ne zaustavi dok oni koji su je silovali ne dobiju zaslužene kazne.

Devojčica A.G., koja je odrasla u siromašnoj porodici u kojoj ni jedan član nije zaposlen, otkrila je kako ju je profesor namamio da uđe u automobil nedaleko od stadiona, da bi je zatim silovao.

Policija
Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

Opisala je kako je rešila da prijavi profesora Šćekaja policiji, ali da je tamo zapala u ruke novom nasilniku, ovog puta policajcu u uniformi.

- Otišla sam u policijsku stanicu 14. septembra 2016. godine i prijavila silovanje. Tamo je bio Veselj Veselji kome sam dala iskaz, a onda me je kući odvezao njegov prijatelj Azem Demak. Veselj mi je rekao da "nije bila krivica profesora" - ispričala je devojčica.

Kako navode tamošnji mediji, slučaj se dogodio u selu Glogovac u Drenici. Nakon što ju je silovao i policajac, to je isto učinio i ginekolog.

Nakon nesreće pomaže joj porodica, ali je dobila podršku širom Kosova.

Prema rečima policije uhapšeni su svi akteri ovog kriminalnog dela, profesor, policajac i ginekolog.

Sličan slučaj zlostavljanja maloletnice zabeležen je u okolini Gnjilana, odnosno u selu Mogila gde je pripadnik tzv. kosovskih bezbednosnih snaga seksualno zlostavljao petnaestogodišnju maloletnicu kojoj je pritom naneo i fizičke povrede.

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi