Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Viktorija Rumenović (60) ubila je svog nevenčanog muža Slobodana Lukića (57) zabivši mu nož u grudi u subotu oko 22 časa u Novoj Pazovi.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, posle kraće svađe žena je dohvatila nož i ubola svog partnera jednom u grudi. Lukić je podlegao povredama i ubrzo preminuo.

- Žena je uhapšena i određeno joj je zadržavanje od 48 sati kada će u zakonskom roku uz krivičnu prijavu biti dovedena u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovići - rekli su iz policije.

Njih dvoje su živeli u vanbračnoj zajendici u Ulici Svetozara Markovića broj 18.

Prema rečima meštana Nove Pazove, Viktorija se pre desetak godina doselila iz Beograda sa tadašnjim suprugom. Ali ju je ubrzo zadesila velika tragedija.

Došli su iz Beograda, da se malo sklone od grada. Muž joj je bio taksista i ljudi su ga znali kao dobrog i mirnog čoveka. Ali je se pre nekoliko godina ubio, niko ne zna zašto je to uradio, svi smo tada ostali u šoku. Ubio se iz pištolja u istoj toj kući gde je ona ubila čoveka sa kojim se posle zbližila i na kraju živela - kaže jedan od komija.

On dodaje da se Viktorija posle tog kobnog dana promenila i da je "postala čudna". Po svedočenju komšija, uskoro se propila, nije se ni sa kim više družila.

Preporučujemo još:

- Jedino što bi svakog uljudno pozdravila na ulici i to je bio početak i kraj njene komunikacije.

Sa ubijenim Lukićem bila je u vezi oko godinu dana, ali su često prekidali, pa se opet mirili. Međutim, komšije kažu da nisu čule svađu iz njihove kuće. On je radio kao zidar i takođe je voleo da popije, te bi često prolazio ulicom u alkoholisanom stanju.

- Koliko ja znam, slagali su se, ali nikada ne znaš šta se ljudima u glavama događa. Viktorija nije bila agresivna, naprotiv, volela je životinje, puno joj je dvorište udomljenih pasa i mačaka. Verovatno je alkohol kriv za sve, možda nije ni svesna šta je učinila - rekla je komšinica V. M.