Aleksandar Avramov je preživeo kišu metaka
Privatni album, ALO
Aleksandar Avramov je preživeo kišu metaka

Privatni album, ALO

Aleksandar Avramov je preživeo kišu metaka, Foto: Privatna arihva/ ALO

Nepoznati napadači napravili su sačekušu za Avrama u šumi na putu Kupinovo-Obrež, a onda otvorili vatru na njegov „audi A8“.

On u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ kaže da je prethodnih dana dobijao pretnje, ali da ih nije uzimao za ozbiljno, i otkriva da je preksinoć za dlaku izbegao smrt.

Audi A 8 je potpuno izbušen

ALO

Audi A 8 od Avramova je potpuno izbušen, Foto: ALO

- Krenuo sam iz Surčina da obiđem svoju kuću u Obrežu, kada se pri povratku ispred mog automobila stvorio auto, koji je išao iz suprotnog pravca, i uključio duga svetla. Bukvalno su mi svetla udarala u oči, a iz vozila sam video cev. Odmah sam upalio duga svetla, skrenuo sam s puta i zalegao na mesto suvozača, a onda je počela pucnjava - opisao je Avramov za „Alo!”.

On kaže da nije prijavljivao pretnje policiji.

Na vozilo Aleksaandra Avramova pucala dvojica napadača

ALO

Na vozilo Aleksaandra Avramova pucala dvojica napadača, Foto: ALO

- Komšije su mi govorile da se u Obrežu u blizini moje kuće mota neki sumnjivi auto, ali ni na to nisam obraćao pažnju. Pukom srećom sam izbegao smrt, a automobil je potpuno izbušen. Ispaljeno je deset hitaca, koji su mi izbušili automobil, ali nisam ranjen - navodi Avramov i dodaje da je video dva muškarca kako idu ka njegovom automobilu.

Ljubiša Buha Čume

Dušan Milenković

Nekad ga je čuvao, Ljubiša Buha Čume, Foto: Dušan Milenković

- Pomislio sam da hoće da me overe. U tom trenutku je naišlo drugo vozilo i oni su se uplašili i pobegli - otkriva napadnuti Avramov.

Vođa „Kobri” voleo pevačice

Avramov je i predsednik međunarodne organizacije „Kobra“, čiji pripadnici, između ostalog, štite političare i tajkune. Kao saznajemo, dok se nije oženio, bio je u vezi sa nekoliko naših poznatih pevačica.

- Jedna zgodna crnka mu je čak posvetila pesmu, koja je ubrzo posle premijernog izvođenja postala megahit - kaže naš izvor blizak Avramovu.

 Kako „Alo!“ saznaje, meštani navode da su čuli pucnjavu i međusobnu razmenu vatre, pa pretpostavljaju da je Avramov pucao na napadače.

Sagovornik našeg lista ističe da je pravo čudo da je Avramov preživeo kišu metaka.

Avramov je bio dugogodišnji telohranitelj Ljubiše Buhe Čumeta, a potom i njegov šef obezbeđenja, u kog je on imao bezgranično poverenje.

Od njega je otišao pre osam godina i počeo da radi samostalno. Policija je obavila uviđaj, a Avramov je juče po podne o nemilom događaju dao izjavu u beogradskom MUP-u.

Komentari (4)

rada tomasevic

09.08.2018 07:28

samo opomena jer da su hteli da ga nema druga pesma.muvao se oko mikijeve devojke a miki ne voli kada mu neko uznemirava devojku.

zagondzija

09.08.2018 09:20

čim su ti se nameracili nemaš spasa drugi put paziiii

zloca

09.08.2018 10:29

Fin neki gospodin.

Goran

12.08.2018 09:32

Ko još veruje u ove bajke ? Zamisli, automatska puška i nije ga ni potkačio metak ? Pucalo malo dete, a on video cevka u mraku pored dugih svetala tog vozila, smešna priča...Ovi izašli da ga overe, on pobegao ili šta već. Priča za dečije filmove.....