Hitna pomoć
Tanjug/Tanja Valič
Hitna pomoć

Tanjug/Tanja Valič

Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič

Radnici perionice koji su krenuli da očiste cisternu zatekli su unutra četiri tela bez svesti. Odmah su pozvali policiju i vatrogasce, koji su ubrzo stigli. Hitna pomoć dobila je poziv u 11 časova i 50 minuta.

KBC

Tanjug/ Sava Radovanović

KBC "Dragiša Mišović", bolnica, Foto: Tanjug/ Sava Radovanović

IDU U TREĆI RAZRED Zabo mu perorez u leđa! Dečaci se posvađali u školi, jedan završio u bolnici! Krvava igra u Bajinoj Bašti

Vatrogasci i radnici firme su uz pomoć viljuškara unesrećene izvukli iz cisterne, nakon čega se ispostavilo da je reč o migrantima. Iz cisterne su izvučene četiri NN muške osobe, starost između 20 i 30 godina.

Vozač cisterne, inače bosanski državljanin, koji je zatečen u autoperionici u Futogu sa cisternom, izjavio je da je prevozio glukozu i da je u trenutku istakanja cisterne začuo udarce o zid, nakon čega je u vozilu uočio četiri osobe.

Trenutno se vrši uviđaj, a obavešten je i tužilac koji treba da okvalifikuje slučaj.

U Urgentni centar primljene su četiri muške osobe sa znacima toplotnog udara i hipoksije. Svi pacijenti su životno ugroženi i nalaze se na Odeljenju intenzivne terapije UC Kliničkog centra Vojvodine gde se sprovode mere reanimacije i intenzivne nege i lečenja.