Saobraćajna nesreća u Prokuplju
Alo!/LJ.M.
Saobraćajna nesreća u Prokuplju

Alo!/LJ.M.

Saobraćajna nesreća u Prokuplju, Foto: Alo!/LJ.M.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u centru Prokuplja na delu državnog puta Prokuplje-Niš, jedna osoba je nastradala. Policija je izašla na lice mesta i u toku je uviđaj, a saobraćaj je na tom delu bio u prekidu oko pola sata pa su se vozila preusmeravala na bočne ulice.

Kako saznajemo u Hitnoj službi Doma zdravlja, njihova ekipa je omah po pozivu izašla na teren i pokušala reanimaciju osobe koja se nalazila u automobilu koji je učestvovao u sudaru, ali je i pored svih pokušaja lekara da mu spase život, on ipak preminuo.

Hitna pomoć

Tanjug/Tanja Valič

- Ekipa je odmah po pozivu izašla na lice mesta i pokušpala oživljavanje, ali nisu uspeli. Čovek je prevezen u prokupačku Bolnicu gde je konstatovana smrt – kažu u Domu zdravlja.

Uviđaj je u toku, a iz policije nisu mogli da komentarišu detalje ove nezgode koja se, kako saznajemo, dogodila nakon što je vozač putničkog vozila iz za sada još uvek nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad svojim automobilom i udario u drugo vozilo.

Policija

Alo!/ Dejan Briza

Pretpostavlja se da saobraćajna nezgoda nije uzrok smrti vozača, ali o tome će se znati sa sigurnošću nakon završenog uviđaja. Dva putnika u drugom automobilu, vozač i suvozač, prošli su bez povreda.

Pročitajte još: