OVO JE KUĆA STRAVE I UŽASA NA DEDINJU! Tu je Slobodan zakopao majku!

Slobodan R. iz Beogada zakopao je svoju mrtvu majku u garaži u beogradskom naselju Dedinje.

Kuća u kojoj je majka zakopana
Kuća u kojoj je majka zakopana, Foto: google maps

Majka Stevana R. je prema prvim informacijama umrla prirodnom smrću, a njen sin Slobodan je beživotno telo zakopao u garaži u Domentijanovoj ulici, najverovatnije zbog visoke inostrane penzije koju je nesrećna žena primala.  

https://www.alo.rs/vesti/hronika/sin-zakopao-majku-u-garazi/260510/vest

Policiju je o svemu obavestila Slobodanova bivša supruga, koja je došla u policijsku stanicu i ispričala da je videla Slobodana kako u garaži kopa rupu.

Komšije su šokirani ovim gnusnim postupkom. Pričaju da je Stevana nasledila boračku penziju svog muža i da je cela porodica živela od toga, uključujući i Slobodana.

STRAVIČNI DETALJI UŽASA NA DEDINJU! Supruga ga videla kako kopa rupu za leš u garaži, pa odmah odjurila u policiju! Otkriven moguć motiv ovog bolesnog čina!

- Nismo je videli više od mesec dana, ona je bila jako stara i bolesna žena. Ne znam čime se Slobodan bavi niti da li je ikad nešto radio za svoje 53 godine - priča komšinica. Prema nezvaničnim informacijama, Slobodan je ispričao policiji da je Stevana preminula 11. oktobra a da je telo majke zakopao deset dana kasnije. Naložena je obdukcija koja će utvrditi od čega je nesrećna žena preminula.

 

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi