Policija, autoput
Tanjug
Policija, autoput

Tanjug

Policija, autoput, Foto: Tanjug

Aleksandar Đ. (22) u pritvoru je zbog teškog ubistva, a Danijel S. (21) i njegov otac Saša S. (47) zbog teškog ubistva u saizvršilaštvu i svima njima preti kazna do 40 godina zatvora.

Pročitajte još:

Dok su oni na posmatranju, u nastavku istrage obaviće se razgovori sa svedocima, analiza snimaka video-kamera i nalaza sa obdukcije. Po završetku ovih radnji, viši javni tužilac trebalo bi da odluči o konačnoj kvalifikaciji dela i o podizanju optužnice.

Sumnja se da je Aleksandar 14. oktobra, namerno, desnom stranom „zastave 101“, otpozadi udario bicikl na kojom je Ružica išla ka svojoj kući Dunavskom ulicom, a zatim pobegao i zapalio auto.

 

Otac i sin podstrekivali su ga na ubistvo, jer je Ružica htela da ih izbaci iz svoje kuće za koju tvrde da su joj platili 10.000 evra, s tim da ona može u njoj doživotno da ostane. Dogovor je bio da mu oni nakon ubistva isplate 400 evra i daju mu svoj polovni auto. U ovom slučaju prvo se sumnjalo da se radi o udesu, ali su nadzorne kamere pokazale da je Aleksandar namerno udario u bicikl.

Bonus video - Požar kod Starog dvora!