Nesreća u Novom Sadu
Alo
Nesreća u Novom Sadu

Alo

Nesreća u Novom Sadu, Foto: Alo

Vozač BMW-a zadobio je srećom samo lakše povrede kada se u punoj brzini zakucao u drvo pored puta i od siline udarca ga bukvalno prepolovio, a banderu i saobraćajni znak polomio!

Slobodan Miljuš

Facebook

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u nedelju oko tri sata ujutro u Bulevaru cara Lazara, blizu ugla sa Fruškogorskom ulicom, u Novom Sadu, preneo je portal „nsuzivo.rs“. Svedoci tvrde da se BMW trkao sa još jednim vozilom od Bulevara Evrope, ali te informacije nisu potvrđene.

Momak i devojka džipom prepolovili autobus i poginuli

25. novembar 2018 - Milan Nikolić (25) i njegova devojka Nataša Belčević (21) poginuli su u džipu kojim su se oko tri ujutro, na uglu Mirijevskog bulevara i Višnjičke ulice, nedaleko od Ade Huje, u Beogradu, zakucali u autobus gradskog prevoza koji je saobraćao na noćnoj liniji 32N. Povređeni su vozač autobusa i jedna putnica. Očevici su rekli da su videli dva automobila kako se trkaju u punoj brzini iz pravca grada ka Višnjici.

9. april 2018 - Na „Jutjubu“ je objavljen snimak od 17 sekundi na kojem vozač pokazuje da je dostigao brzinu od 160 kilometara na sat, dok u pozadini trešti muzika. Video je nazvan „srpski rulet“, a vožnja je snimljena dok je kolovoz bio mokar zbog kiše.

10. decembar 2018 - Ostoja Gagić (29) poginuo je u Povrtarskoj ulici ispred broja 23 u Futogu dok se na motoru trkao sa dvojicom drugova koji su bili u automobilu. Prvo je udario u parkirani automobil i pao na put, a na njega su naletela dva automobila i pregazila ga. Pre toga je sa drugovima bio u kafani, a posle provoda hteli su nešto da pojedu i odlučili su navodno da se trkaju do mesta gde će jesti.

Vozač belog BMW-a se u punoj brzini zakucao u drvo pored puta, a automobil je tom prilikom potpuno uništen. Stablo je od siline udarca prepolovljeno, dok je vozač pukom srećom samo lakše povređen. Na snimku, koji je zabeležen odmah posle udesa, vidi se da su se drugi vozači odmah zaustavili i izašli da pomognu. 

Na mestu teške saobraćajne nezgode bio je jeziv prizor. Beli BMW je potpuno smrskan stajao pored puta, delovi su bili rasuti metrima unaokolo, dok su prepolovljena bandera, odsečeno stablo i saobraćajni znak ledili krv u žilama.

BMW i dalje stoji, a prolaznici u čudu odmahuju glavom. Nikome nije jasno šta se dogodilo. Sudeći po stanju vozila verovatno je reč o velikoj brzini. Uzrok nesreće je najverovatnije neprilagođena brzina i klizav kolovoz pun vode.

Služba hitne medicinske pomoći saopštila je da njihova medicinska ekipa nije intervenisala zbog ove saobraćajne nezgode.