Martin Barna
Facebook
Martin Barna

Facebook

Martin Barna , Foto: Facebook

Pripadnici MUP-a uhapsili su M.D. (19), J.D. (18) i dvojicu maloletnika osumnjičenih da su ubili sedamnaestogodišnjeg Barna Martina u Novom Kneževcu.

Kako se nezvanično saznaje, u putanju su tri rođena brata i njihov brat od strica.

Policija uhapsila četvoricu osumnjičenih za ubistvo! Ovo je dečak ubijen u Novom Kneževcu (FOTO)

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 22.09.2019. 13:53 - 22.09.2019. 14:02 Obdukcija potvrdila najgore sumnje Martin Barna , Foto: Facebook Zbog sumnje da su u Novom Kneževcu ubili Martina Barnu, koji bi kroz dva meseca napunio 18 godina, uhapšeni su M. D. (19), J. D. (18), kao i dvojica maloletnika.

Da podsetimo, Martin B. (17) pronađen je mrtav u parku u Novom Kneževcu nakon što su ga, kako se sumnja, pretukla dvojica mladića M.D. (19) i J.D. (18), kao i još dvojica maloletnika.

Kako se saznaje, Martinovo telo pronađeno je u ranim jutarnjim časovima u parku u Novom Kneževcu 18. septembra bez vidljivih povreda.

Pročitajte još:

Međutim, telo je poslato na obdukciju koja je utvrdila da je smrt nastupila nasilno, pa je nakon toga klupko ovog zločina počelo da se odmotava.

"Efikasnom reakcijom policije uhapšena su četvorica mladića. Oni su osumnjičeni da su nesrećnog mladića šutirali i udarali rukama, a obdukcija je pokazala da mu je od udaraca pukla jetra", kazao je dobro obavešteni izvor.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina