PEDOFIL SPOPADAO DEVOJČICU IZ ZEMUNA Tražio joj da se skine jer "želi da drk*": "Obriši poruke da te ne uhvati majka" (FOTO)

U Fejsbuk grupi "Stop Pedofiliji SP" objavljena je jeziva prepiska s predatorom koji je trenutno na radu u Dubrovniku.

Nasilje nad decom Maltretiranje dece
Nasilje nad decom Maltretiranje dece, Foto: Shutterstock

Pedofil je Makedonac na privremenom radu u Dubrovniku, a prepisku je započeo je s osobom koja mu se predstavila kao 12-godišnja devojčica iz Zemuna.

"Stop pedofili SP" objavila je niz skrinšotova prepiske tokom koje pedofil nagovara devojčicu da se fotografiše gola i pošalje mu fotografije. On joj je, kako bi je oslobodio "straha", poslao svoje fotografije s radnog mesta, sliku lične karte, ali i genitalija.

Pedofil
Pedofil, Foto: Printscreen

 

Pedofil
Pedofil, Foto: Printscreen

Na samom početku piše da ima 28 godina, dvoje dece i da je iz Makedonije, ali da privremeno radi u Dubrovniku.

U prepisci stalno navajuje na dete da se skine i fotografiše, ispituje je u šta je obučena, a na njene odgovore da se plaši, da ju je sramota i da je mala, odgovorio je da to nema veze. Napisao joj je da "mu se je*e" i da želi da se "napali" jer želi da "dr*a". A devojčici savetuje da obriše poruke da je "ne uhvati" majka:

Pedofil
Pedofil, Foto: Printscreen

Administratori grupe "Stop pedofiliji SP" koji upozoravaju roditelje da u svakom trenutku na društvenoj mreži na njihovu decu vreba hiljade pedofila s ovog područja. Predator iz Dubrovnika je prvi pedofil s područja Hrvatske otkriven na društvenoj mreži ove godine. Radi se o Makedoncu, ocu dvoje maloletne dece, čiji je profil na Fejsbuku pun porodičnih fotografija.

Pedofil
Pedofil, Foto: Printscreen

Redakcija portala Dnevnik.hr dalje navodi da je sve podatke i prepisku prosledila Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj i MUP-u.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi