NOVI SAD POD OPSADOM! Traži se ubica! Sve policijske patrole na nogama!

U potrazi za ubicom koji je u ponedeljak oko 22. sata likvidirao Crnogorca Željko Bulatović (55) u Novom naselju. Međutim ubica je još uvek u bekstvu iako je je juče blokiran kvart.

 

Policija, hapšenje
Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* U potrazi za ubicom koji je u ponedeljak oko 22. sata likvidirao Crnogorca Željko Bulatović (55) u Novom naselju

* Miroslav Lazarević (32), bio je član auto-mafije iz Istočnog Sarajeva

* Čak 23 čaure pronađene su na mestu ubistva Lazarevića

Kako nam je potvrđeno u novosadskoj policiji, potraga još traje, ali druge informacije ne mogu da otkrivaju. Bulatović je ubijen hicem iz pištolja ispred petospratnice u kojoj je navodno živeo prethodnih nekoliko meseci.

Bosna proteruje dvojicu zabranjenih u Srbiju! Pronađeni na području Sarajeva, presedan kakav se ne pamti!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 10.09.2019. 18:11 Dvojica migranata, koji predstavljaju potencijalnu pretnju bezbednosti zbog terorizma, biće proterana iz BiH u Srbiju.

Motiv likvidacije je najverovatnije osvete za ubistvo Miroslava Lazarevića u Istočnom Sarajevu 16. oktobra 2016, za koje su osuđeni Saša Vidović (35) i Aleksandar Bulatović (31), sin ubijenog Željka Bulatovića. Vidović je osuđen na 20 godina, a Bulatović na 19 godina robije.

Miroslav Lazarević (32), bio je član auto-mafije iz Istočnog Sarajeva, a ubijen je 16, oktobra 2016. godine u takođe u sačekuši. Zločin se dogodio oko dva sata iza ponoći kada su izvršioci na Lazarevića otvorili vatru dok se automobilom “golf 7” vozio kroz Beogradsku ulicu.

Lazarević (32) je ubijen hicima iz automatske puške pronađene u BMW X 5, koji je nedugo nakon ubistva zapaljen u Aleji lipa u Sarajevu. Čak 23 čaure pronađene su na mestu ubistva Lazarevića, i nekoliko fragmenata zrna izvađenih iz tela i garderobe ubijenog ispaljeni iz automatske puške koja je pronađena u zapaljenom BMV.

Supruga ubijenog Branka Lazarevića tokom svedočenja je tražila da se optuženi najstrože kazne za zločin, koji je nazvala "podmuklim i kukavičkim činom". Na pitanje predsednika sudskog veća ova majka troje dece rekla je da zahteva i odštetu, ali iznos nije precizirala navodeći da ništa ne može da namiri štetu i bol njene porodice.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi