Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo
Privatna arhiva
Goran Abdulov osumnjičen za jezivo ubistvo

Privatna arhiva

Goran Abdulov priznao ubistvo, Foto: Privatna arhiva

Goran Abdulov (34), zvani Jovanica Transica, transvestit iz Železnika, priznao je juče na saslušanju kod tužioca da je ubio svog ljubavnika Marka Radovića (24), studenta iz mesta Bratac kod Nevesinja, ali je tvrdio da to nije učinio namerno, saznaje „Alo!“ od izvora bliskih istrazi.

Transvestit je pokušao u utorak uveče da se ubije u policijskom pritvoru tako što je skinuo i pocepao donji veš i pokušao njime da se zadavi.

Policajci su brzo reagovali i sprečili ga u nameri. Kako njegova majka Dragica Radivojević kaže, Abdulov je i te noći posle ubistva pokušao da se ubije tako što je noge vezao selotejp trakom, nagurao plastičnu kesu u usta, a drugu stavio preko glave i vezao pertlama.

- Ušla sam u sobu i zatekla ga s kesom preko glave, udarila sam ga i rekla mu: "Sine, nemoj, šta to radiš?! Rekao mi je: "Mama, ja ću da umrem bez njega, nemoj molim te da me prijaviš, neću u zatvor, tući će me" - ispričala je majka osumnjičenog.

Transvestit koji se predstavljao kao Jovana priznao je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu da je u nedelju uveče kuhinjskim nožem izbo ljubavnika. Neprekidno je plakao i govorio da ne zna kako će da živi bez Marka.

- Imao sam samo majku i Marka. To su dve moje najveće ljubavi. Njega sada više nemam. Ja sam se samo borio za njega, jer sam, ga mnogo voleo. Volim ga, nisam želeo da se to desi - rekao je osumnjičeni koji se kaje zbog onog što je uradio.

On je ispričao da je Marka Radovića upoznao u aprilu prošle godine u gej klubu u Beogradu i da su tada počeli da se viđaju. Navodno ga je student ekonomije iz Bosne i Hercegovine često tukao i maltretirao.

- Prema rečima osumnjičenog, u novembru prošle godine Marko Radović nameravao je da ostavi Abdulova, ali je on tada na društvenim mrežama objavio da je Radović homoseksualac i da su u vezi, na šta je pokojni poludeo i istukao ga. Međutim, oni su i posle toga nastavili da se viđaju, ali mu je pokojni tražio da ne dolazi više preko dana i obučen kao žena, jer su komšije počele da primećuju, već da dolazi samo uveče - ispričao je izvor iz istrage.

Kobne večeri ga je navodno Marko pozvao u stan.

- Kad sam došao, saopštio mi je da me ostavlja i odlazi u Sloveniju. Hteo sam da ga zagrlim i poljubim, da se lepo rastanemo. Njega je to iz nekog razloga naljutilo, udario me je. Video sam na stolu šerpu i hteo da je zgrabim i da ga udarim, ali sam dohvatio nož i ubo ga tri puta - ispričao je na sudu transvestit kome je sud odredio pritvor do 30 dana.

 

 

Komentari (6)

Ivan T

12.07.2018 11:53

Pravda za Jovanicu...učinila ili učinio dobro delo. Sad manje marširaju na Prajdu.

niksa

12.07.2018 11:57

Pa zar ovo treba da nam bude udarna vest u srbiji?Trandza hoce da se ubije?!Pa ubij se!!!E moja srbijo dokle si dogurala.Umesto da pisete i izvestavate o nekim sportskim, kulturnim i naucnim dogadjajima vi objavljujete gluposti!

Anđa

12.07.2018 16:15

Ko bi rekao to za ubijenog,da je bio takav-nasilan i nastran,a ima lice anđela

Nalicje

13.07.2018 17:07

@Anđa - Onaj student ne deluje kao gej slazem se, ali je daleeeekoooo od lica andjela!

Цицка

13.07.2018 08:02

Ovaj travestit je veliki folirant , zasto policija nije odmah pozvala ovog mladica koga su prijavili , neobicno je da se neko ubija odmah po prijavi policiji ipak sa prijavom prijavljivaci se nadaju da su makar nesto resili . Pitati gazdu stana da li je bio redovan platisa pokojni M. I komsiluk zna da ga je uhodio , pratiti nekoga konstantno i ne osecati se slobodno je uzasna stvar . Mene prati non stop ova koja me je otrovala po lekarima kod kojih idem, sve zna gde idem kod koga idem imena p

Цицка

13.07.2018 08:04

ova koja me je otrovala a javlja se ovde zna sva imena mojih prijatelja, rodjaka pa se sa tim imenima i predstavlja da mi da do znanja da zna cak i to . Bolesnih ljudi ima mnogo na slobodi , mozda nije svesna da je bolesna ali definitivno mislim da je zena ubica sa namerom da nastavi svoje delo .