Ubijeni  Marko Radović
Privatna arhiva Alo
Ubijeni  Marko Radović

Privatna arhiva Alo

Ubijeni Marko Radović, Foto: Privatna arhiva Alo

Unakaženo telo studenta Marka Radovića (24) pronađeno je nasred ulice preko puta njegovog iznajmljenog stana u Ševinoj ulici u Zemunu, u kojem je ljubavna svađa prerasla u tuču, a okončala se zločinom iz strasti! Osumnjičeni Goran Abdulov (34), koji je posle krvavog pira pobegao, uhapšen je posle nepunih desetak sati, koliko je policiji trebalo da proveri nađene otiske u stanu i sklopi sve kockice.

Uviđaj nakon ubistva

Nenad Vujanović

Uviđaj nakon ubistva, Foto: Nenad Vujanović

 Zločin se dogodio u nedelju, oko 22 sata, u iznajmljenom stanu Marka Radovića, u Ševinoj ulici u Zemunu. Markovo okrvavljeno telo pronađeno je juče na asfaltu, po najvećoj kiši, preko puta njegovog stana i odmah je pozvana policija.

Policija je iz stana i zajedničkog dvorišta, koje deli šest domaćinstava, uzela otiske, koji su ih odveli pravo do ubice!

 Mesto gde je pronađeno Markovo telo

Nenad Vujanović

Mesto gde je pronađeno Markovo telo, Foto: Nenad Vujanović

 - Otisaka je bilo napretek! Uzete su i izjave stanara iz zajedničkog dvorišta. Na osnovu toga, utvrđeno je da su se napadač i žrtva poznavali. Ubica je neposredno pre zločina bio u stanu. Po zgužvanoj posteljini je ustanovljeno da je Marko imao seksualni odnos s ubicom. Sumnja se da je između Marka i Gorana izbila ljubavna svađa, koja je prerasla u tuču i okončala se ubistvom. Markovo telo je zatečeno samo u majci i donjem vešu, zbog čega je istraga odmah bila usmerena na njegove poznanike - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da je u stanu i dvorištu bilo tragova borbe.

Komarac ubio partnera

*januar 2009. - Telo Minje Kočiš (39) iz Kikinde, koja je promenila pol, pronađeno je u iznajmljenom stanu u ulici Filipa Filipovića u Beogradu. Ubica je Minju dva puta ubo kuhinjskim nožem u grudi. Njeno telo je pronašao gazdin prijatelj, koji je došao da uzme kiriju. Za ubistvo je osuđen Ivica Mihajlović (43) iz Vladičinog Hana, i to na 35 godina robije

* 6. juna 2011. - A. Ž. (52) je uhapšen zbog sumnje da je iz ljubomore ubio A. B. u njegovom stanu u ulici Mije Kovačevića u Beogradu. Okrivljeni je na saslušanju rekao da nije ubio partnera i da to nikada ne bi učinio, tvrdeći „da je u njihovoj vezi sve bilo kako treba i da se nikada nisu svađali“.

*jun 2013. Danijel Vujić (48), zvani Komarac, iskasapio je transvestita Darka Vujanovića (40) u njegovom stanu u ulici Nikodima Milaša 12 u Beogradu. Komarac i Darko su ugovorili seksualni odnos za 100 evra, ali je osuđeni po izlasku iz stana izvadio novčanicu od jednog dolara. Pokojnika je to iznerviralo, pa ga je udario štiklom, a on je posle toga potegao nož. Osuđen je 2017. u Višem sudu u Beogradu na 20 godina zatvora.

 - Pregledom escajga u stanu je ustanovljeno da nedostaje nož, a tragovi krvi, koji su pronađeni ispred ulaznih vrata, na kapiji i na susednoj zgradi, ukazali su da je Marko teško ranjen pokušavao da se odupre napadaču i da je pokušao da pobegne - objašnjava naš sagovornik.

Policija je posle privođenja osumnjičenog utvrdila da se on oblači kao žena i da je s Markom bio u vezi.

- Uopšte nismo primetili da se iza ženske garderobe, duge plave kose i sunčanih naočara krije muškarac. Bili smo ubeđeni da Marko ima devojku i da mu ona dolazi u posetu. Šokirani smo posle zločina - kažu komšije ubijenog mladića i dodaju da je Marko bio fin i kulturan mladić.

- Marko je tu živeo poslednje četiri godine. Znamo da je rodom iz BiH i da je ovde studirao. Bio je lepo vaspitan, svakome je pomagao. Kod njega su retko dolazili muškarci. Od učestalih poseta primetili smo samo da ga posećuje devojka - ispričale su nam juče stanari iz Ševine ulice. 

Istraga treba da otkrije da li je reč o zločinu iz strasti i da li je osumnjičeni potegao nož jer je mladić hteo da ga ostavi ili ga je on prisiljavao na seksualne odnose, pa je žrtva odlučila da mu se suprotstavi.

Komentari (13)

pera

10.07.2018 05:30

I posle kažu da to nije čista patologija već da treba poštovati različitosti. !!!!!!!

Цицка

10.07.2018 09:55

@pera - Патологије има код патолошких типова ма у којој групи да се налазе , много ми је жао ове фаце на ког је криминалног кретена наишао .

Roki

10.07.2018 10:17

@pera - Ne mora da znaci.Meni je odvratniji ovaj mali sto je ubijen,lozio se na muskaraca koji se oblacio kao zena ,pa fuj….a vidi mu face izgleda kao mukica a ovamo s transvestitima se vucarao.

Mika

10.07.2018 14:44

@pera - Ovaj mali je dobricina i postenjacina,djavo ga uvukao u svoje kandze iz kojih nije mogao lako da se izvuce.Mozda ni sam nije bio svjestan do zadnjeg momenta u sta se upetljao

Цицка

10.07.2018 09:41

Овај дечко на слици иако је различит није патолошки тип , то се види на први поглед, за разлику од оног другог иако му се фаца не види и код њега није само љубомора у питању .

Penzioner

10.07.2018 10:42

Zar to nisu divni ljudi sa zastavom duginih boja! A sad parada!!!!

baka

10.07.2018 11:12

Duboko saucesce roditeljima!

Bozz

10.07.2018 11:14

Nista cudno momak dosao iz provincije naivan naletio na manijaka

Marija

10.07.2018 12:19

@Bozz - Goran se oblacio kao zensko i trazio po drustvenim mrezama naivne mlade muskarce da bi stupili u seksualne odbose,pio je hormone,isao na operacije,rako da je do zlocina doslo onda kada je student shvatio da je to zapravo muskarac,a ovaj se zaljubio.

miroslav moric

10.07.2018 16:02

@Bozz - naleteo a dvije godine se bubali.nevesinjac se presalto opet u normalne ali malo morgen nazad.ljubav nije pura ili dugme.ni prvi ni zadnji koji zbog ljubavi strada.

Neko

10.07.2018 12:45

On je bio siroče, nije imao majku

888

10.07.2018 14:21

Trebao je da mu da.. Nije mu dao..

femur

10.07.2018 16:03

PA STA JE TRAZIO SA TRANDZAMA STO NIJE NASO STUDENTKINJI I UCIO FAKULTET NISU MU OTAC I MAJKA DAVALI PARE DA PODMAZUJE TRANDZAMA DUPE VEC SU ODVAJALI OD SEBE DA BI ON ZAVRSIO SKOLU I BIO SVOJ COVEK. NA GROB MU OD BRUKE NEMOGU OTICI AKO UMIRES UMRI CASNO DA SE PORODICA NE STIDI