Malta
screenshoot/TVM
Malta

screenshoot/TVM

Malta, Foto: screenshoot/TVM

Tamošnji mediji preneli su da je maloletnik video starijeg čoveka pred bankomatom dok je podizao novac, a zatim ga pratio do kuće, gde je nasrnuo na njega i oteo mu 1.100 evra.

PROČITAJ JOŠ:

Malteška policija je ovaj slučaj okarakterisala kao tešku krađu, a kao otežavajuća okolnost uzete su u obzir godine žrtve.

Identitet 16-godišnjeg lopova nije naveden, jer je reč o maloletniku, zbog čega se sud morao obratiti i njegovom ocu kako bi dopunio izveštaj. Očekuje se da suđenje bude nastavljeno u decembru.

Policija, Malta

Shutterstock/ ilustracija

Policija, Malta, Foto: Shutterstock/ ilustracija

Inače, ovo je samo jedan u nizu mnogobrojnih incidenata koje su izazvali naši državljani na tom ostrvu.

Moskva besna zbog špijunske afere! "Ovo je ozbiljna provokacija"

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 21.11.2019. 14:49 - 21.11.2019. 15:38 Jasna poruka iz Rusije. Vladimir Putin, Foto: EPA * Najpre se oglasio Dmitrij Peskov iz Kremlja * Potom se oglasila Marija Zaharova, portparol MSP Ruske Federacije * Moskva i Beograd nastoje da smire situaciju Portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova nazvala je navodnu obaveštajnu aferu u Srbiji "ozbiljnom provokacijom" pred važnu posetu.

Javnost je nedavno ostala šokirana video snimkom sa sigurnosnih kamera, na kom je zabeleženo kako Srbin zaposlen kao obezbeđenje jednog kluba u distriktu Pejsvil, poznatom po noćnim klubovima, brutalno napada jednog Poljaka, udara ga i šutira dok ovaj leži na zemlji.

BONUS VIDEO: