POMAHNITALI ROTVAJLER NAPAO TROJE DECE U SREMSKIM KARLOVCIMA Tinejdžeru otkinuo deo mesa, lekari jedva prišli dečaku

Horor

 

 

Rotvajler
Rotvajler, Foto: Profimedia

 

Troje dece povređeno je danas u Sremskim Karlovcima kada ih je rotvajler iz susedne kuće napao i izujedao, a najteže povrede zadobio je dečak star 16 godina kome je pas otkinuo deo mesa sa tela veličine šake.

Drugo dvoje dece od 13 i 11 godina zadobilo je lakše povrede.

 

Reč je o psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gde je napao komšijsku decu, koja su potom pobegla u kuću.

Trenutno su na terenu ekipe hitne pomoći i policije, javlja reporter Tanjuga.

 

Policajka iz patrole uspela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u kojoj su deca pobegla i dečaku sa povređenom rukom ukazala je pomoć.

Ekipa Hitne pomoći, koja je iz straha sve vreme odbijala da uđe u kuću u koju su povređena deca pobegla, ušla je tek nakon sat vremena od incidenta i to pošto im je žena iz komšijske kuće pokazala put do ulaza.

Tek tada su izveli troje povređene dece.

Sa njima je prethodno sve vreme u kući bila policajka iz policijske stanice u Sremskim Karlovcima, koja je odmah ušla kroz prozor kuće i trojici dečaka ukazala medicinsku pomoć.

Inače u Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenišu.

Očekuje se dolazak ekipe za uviđaj, a policija će protiv vlasnika psa podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbedednost, rečeno je Tanjugu.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi