Tijan Ajfon daje podršku svom vanbračnom suprugu
Vladimir Marković,Alo
Tijana Ajfon redovno posećuje svog dragog

Vladimir Marković,Alo

Tijana Ajfon sa advokatom Nikolom Ristovićem izlazi iz suda, Foto: Vladimir Marković/Alo

Ajfonka nije prestajala da roni suze dok su njenog dragog vodili natrag u pritvor Specijalnog suda u Beogradu.

Pročitajte još:

- Ne mogu ovo više da izdržim, muka mi je od svega - ponavljala je Tijana Ajfon dok je sedela i držala se za glavu u hodniku suda.

Prethodno, u sudnici je bila raspoložena i iz publike slala poljupce svom dragom, a sudiji Oliveri Pajić je rekla da je Tadićeva vanbračna žena.

Preporučujemo i ovo:

- On ima moju podršku koliko god da ovo traje, on je moj život i tako će zauvek biti - rekla je Ajfonka za „Alo!“.

Poznata starleta nam je otkrila da svog dragog u pritvoru posećuje već devet meseci, a da je kod notara morala da potpiše izjavu da je Tadićeva supruga. Ajfonka nam je otkrila i da supruga redovno posećuje i da mu nosi pakete i hranu.

Tijana Ajfon i Milovan Tadić

Vladimir Marković,Alo

Ljubav preko žice, Tijana Ajfon i Milovan Tadić, Foto: Vladimir Marković/Alo

Međutim, nije želela da kaže kada će stati pred matičara, iako je na društvenim mrežama promenila prezime u Tadić.

- Neću ništa da govorim o tome kako ne bih nešto izbaksuzirala -oprezna je rekla atraktivna starleta.

Skinuli su me golog i našli drogu

Tadić je juče negirao da imao bilo kakve veze sa drogom, koja mu je 16. jula 2018. nađena u donjem vešu u kafiću „Viktori“ u Kneza Mutimira 5, u Beogradu. Prema optužnici, policija mu je u gaćama našla 31 paketić kokaina težine 23,88 grama. On je rekao da mu je tu drogu u krilo bacio Bojan Živanov (29), vlasnik kafića, kada je banula policija.

- Nisam kriv. Ne bavim se prodajom narkotika niti znam bilo koga to radi. Toga dana mi je Bojan Živanov ugurao u krilo jednu kesu i rekao: „Policija! Baci to u WC, molim te“. Stavio sam je u gaće i krenuo prema toaletu, a kasnije su me skinuli golog i našli mi tu kesu. Nisam znao šta je unutra - naveo je Tadić. Živanov je priznao da 31 paketić kokaina kupio samo tada da bi prebio neke dugove, ali da to nije nameravao da uradi u kafiću. Naglasio je da je šest paketića držao u kafiću za ličnu upotrebu.

Tadić joj je juče tokom pauze uzvraćao poljupce i namigivao. On je od sredine avgusta 2018. u zatvoru, a Ajfonka je sredinom septembra obelodanila da je u vezi s njim. Čak je izjavila da mu se „zaklela na večnu ljubav“ i da će mu roditi sina čim izađe iz zatvora.

Tijana Ajfon sa advokatom i prijateljem svog supruga

Vladimir Marković,Alo

Tijana Ajfon sa advokatom Nikolom Ristovićem i prijateljem svog vanbračnog supruga, Foto: Vladimir Marković/Alo

Ona je juče u sud došla u pratnji prijatelja i pažljivo je slušala Tadićevu odbranu, a u pauzama se savetovala sa njegovim advokatom Nikolom Ristovićem.

Međutim, kada je sudija trebalo da odluči da li će Tijaninog dragog pustiti da se brani sa slobode, nije htela da uđe u sudnicu.

- Ne mogu, ne mogu - ponavljala je starleta kroz plač.

Sudi mu se i za smrt mladića

Tadiću se sudi i za smrt Slobodana Vukića (30), koji je zadobio teške povrede u noćnom klubu „Tilt“ u decembru 2015, a preminuo u januaru 2016. godine. On se tereti da je kao radnik obezbeđenja Vukiću zadao udarac u stomak, usled čega je nastupila smrt. On je na sudu naveo da je nogom gurnuo Vukića u butine, a ne u stomak, i da taj udarac nije mogao da izazove smrt.

Kada su njenog dragog stražari vodili natrag u pritvor, ona je ustala i plačući mu poslala poljubac, a on se okrenuo i namignuo joj.