Saobraćajna nesreća
youtube printscreen
Saobraćajna nesreća

youtube printscreen

Saobraćajna nesreća, Foto: youtube printscreen

 

Dvoje ljudi teško je povređeno u četvrtak oko 19.40 sati u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod odmarališta Križ nedaleko od Zagreba, a jedan muškarac kasnije je preminuo u bolnici od zadobijenih povreda!

Kako navodi očevidac nesreće navodno su u pitanju srpski državljani, ali hrvatska policija za sada nije izdala zvanično saopštenje o povređenima i nastradalim muškarcem.

Saobraćajna nesreća

Printscreen Twitter / En24 News

Saobraćajna nesreća , Foto: Printscreen Twitter / En24 News

 

"Bili smo prvi na licu mesta i odmah smo stali za razliku od mnogih drugih vozača. Pozvali smo policiju vatrogasce i Hitnu i pokušali da zaustavimo saobraćaj. Ekipe su došle u roku od dvadesetak minuta. Dvoje je ispalo iz vozila, a jedna osoba je ostala zaglavljena na sedištu vozača. Ne znam u kakvom su stanju sada, dve osobe su na licu mesta počele da daju znake života, za treći nisam siguran", ispričao je očevidac koji je redakciji Kurira poslao fotografije sa mesta užasne nesreće navodeći da su u pitanju srpski državljani.

Maja otišla na roditeljski i nestala bez traga, a po selu kruži jedna filmska priča! Muž i sinovi očajni, mole za pomoć!

AUTOR: Telegraf.rs/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 12.09.2019. 21:32 - 12.09.2019. 21:40 Maja Ivanović Dimić iz kruševačkog mesta Pepeljevac je u utorak prepodne otišla iz kuće i od tada se nikome nije javila. Muž i dvojica sinova, od 17 i 15 godina, zabrinuti su, jer ne znaju ništa o njoj.

 

Trenutno nema zvaničnih informacija da su u pitanju Srbi.

Pročitajte još:

 

. Dalje navode da je u jednom trenutku skrenula desno preko zaustavne trake, udarila u zaštitnu ogradu pod koju se automobil podvukao i nastavio da zanosi po mekom terenu ispod ograde.

Mediji navode da su u nesreći teško povređeni tridesetpetogodišnji putnik kome je lekarska pomoć ukazana u KB Dubrava, kao i 39-godišnja žena koja je vozila kojoj je pomoć ukazana u KBC Zagreb i drugi 35-godišnji putnik koji je smešten u OB Ivo Pedišić-Sisak. Oko 22 sata 35-godišnji je putnik kojem je lekarska pomoć pružena u KB Dubrava preminuo, preneo je hrvatski portal 24sata.

Bonus video: Krvavi pir na Zvezdari!