Terao ga je na oralni se*s, zatim ga je silovao i na kraju stravično izudarao motkom!

Policija je uhapsila N. M. (21) i njegovog druga M. N. (21) zbog sumnje da su u Beloj Crkvi pretukli i seksualno zlostavljali tinejdžera (19)

Avion, uviđaj, policija, hitna, vojska
uviđaj, policija, hitna, vojska, Foto: Alo.rs/ Dejan Briza

Pančevac N. M. (21) uhapšen je zbog sumnje da je u ponedeljak u Beloj Crkvi pretukao i silovao mladića (19), navodno kako bi mu se osvetio zbog sukoba koji je oštećeni imao s njegovim bratom.

Pili pivo

Lisice su juče, i to naočigled novinara Kurira, stavljene i M. N. (21), u čijoj sobi se desio zločin. On je, kako se sumnja, pobegao zajedno sa N. M, ali se juče vratio u svoj stan. Dok su ga policajci privodili, njegovi rođaci su vikali: "Nije on kriv, ne stavljajte mu lisice".

- Žrtva i uhapšeni se poznaju. U ponedeljak su se našli u parku, kupili su pivo i otišli u sobu M. N. Tamo su pili i slušali muziku - prepričava izvor i nastavlja:

- N. M. je zgrabio šipku. Udarao je žrtvu po telu. Navodno se razbesneo jer se setio da je oštećeni ranije tukao njegovog brata.

Prema rečima izvora, posle batina usledilo je i seksualno zlostavljanje.

- Primorao ga je da ga oralno zadovoljava, a potom ga je i silovao. Isprebijani mladić nije imao snage da se brani. Pošto je završio sa iživljavanjem, N. M. je pobegao, a žrtva je uspela da ode u dom zdravlja i potraži pomoć - kaže izvor.

Lekari su mu konstatovali teške povrede, kao i one nastale silovanjem, i pozvali su policiju.

- Žrtva je ispričala šta se desilo i gde. Potraga je odmah počela i N. M. je ubrzo uhapšen u Pančevu. Priznao je da je pretukao i silovao momka - objašnjava sagovornik:

Problematičan

- Uloga drugog uhapšenog tek treba da se utvrdi. On tvrdi da nije niti tukao niti silovao žrtvu, već da je pokušao da spreči sukob. Ipak, postoje indicije da je i on učestvovao u batinanju.

Rođaci uhapšenog N. M. kažu da je on problematičan odmalena.

- Hapšen je i bio je u zatvoru zbog krađa. I njegov brat je problematičan, navodno je i on nekoga silovao - rekli su rođaci.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi