Danijela Milovanović
Facebook
Danijela Milovanović

Facebook

Danijela Milovanović, Foto: Facebook

Pre samo godinu dana izgubila je mamu, a nedavno je pobacila. Ležala je dva meseca jer je bila na održavanju rizične trudnoće - kaže za Alo! poznanica

Sve je počelo smrću njene majke, sa čime nije mogla da se pomiri. Posle toga je imala spontani pobačaj i psihički je popustila! Dva meseca je bila na održavanju rizične trudnoće. Njen otac je bio uz nju i brinuo se o njoj, ali depresija je ipak bila jača!, ovako za „Alo!“ priča poznanica Danijele Radojičić (36), za koju se sumnja da je najpre zapalila stan, zatim ćerki Teodori (3) i sebi isekla vene, a onda bacila dete i na kraju i sama skočila s terase.

Dragoslav Jovanović Stakleni prvi s leva

Privatna arhiva

Jeziva porodična tragedija dogodila se u ponedeljak u 8.20 sati u zgradi u Ulici Ismeta Mujazinovića broj 9 na Bežanijskoj kosi u Beogradu. Najpre je u stanu izbio požar, a zatim su pronađena tela majke i devojčice ispred zgrade. Mislilo se da se majka sa ćerkom bacila s terase kako bi se spasle od požara, ali ispostavilo se da je majka najpre prerezala vene ćerki dok je spavala i bacila je s terase, a zatim je to isto učinila i sebi. Pre toga je podmetnula požar u stanu.

- Ovo je velika tragedija i niko u zgradi ne može da veruje šta se dogodilo. Verujte mi ništa nije ukazivalo da će se to dogoditi, oni su bili jedna pitoma i fina porodica. Toliko su bili tihi, kao da nisu tu ni živeli. Živi se nisu činili. Njihova rodbina je došla posle tragedije da iznese stvari - kaže komšinica koja živi u stanu nedaleko od Danijelinog.

Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Ekipa „Alo!“ juče je na stanu porodice Radojičić zatekla oštećena vrata, dok je miris paljevine mogao da se oseti još na ulazu u zgradu.

- Bila je u teškoj depresiji. Pre samo godinu dana izgubila je majku, a pre šest meseci je pobacila s drugim detetom. Imala je rizičnu trudnoću, pa je morala da bude na održavanju. Ležala je dva meseca, ali je ipak pobacila… Bila je jako vezana za oca, a on je stvarno sve vreme bio uz nju. Stalno je dolazio u stan, izvodio Teodoru, kad god je trebalo, on bi joj se našao. Danijeli je otac kupio stan, a on je živeo nedaleko od nje. Za sve što je trebalo bio je tu. Ona je imala neku vrstu postporođajne depresije i očigledno je u tom očaju izgubila kompas. Niko nije primećivao da može da dođe do nečeg ozbiljnog - ispričala je poznanica.

Stanari zgrade koji su ih poznavali nisu želeli da pričaju za medije. Komšije koje su ih viđale samo u prolazu rekle su nam da ne znaju detalje o njima.

Hitna pomoć

Alo!/ Dejan Briza

 Još nije zvanično poznat razlog zbog kojeg je Danijela digla ruku na ćerku i sebe, a zasad nema informacija o datumu njihove sahrane.

Muž pušten iz bolnice

Danijelinom suprugu Dejanu pozlilo je kada je saznao za tragediju, zbog čega je završio u zemunskoj bolnici.

- Pušten je u utorak na kućno lečenje. Zdravstveno je dobro, ali je psihički slomljen. Otišao je kod svojih, koji će brinuti o njemu dok ne dođe sebi. U stan niko od rodbine juče nije dolazio - kaže naš izvor.

Pročitajte još: