Zemun Zemunski kej šetnja
Alo!/Dejan Briza

 

Zemun Zemunski kej šetnja

Alo!/Dejan Briza

Zemun Zemunski kej šetnja, Foto: Alo!/Dejan Briza

 

Pripadnici MUP izvukli su danas iz Dunava telo Roberta Romića, muškarca koji je mučen i ubijen pre nekoliko dana na Zemunskom keju, 

Romićevo telo pronađeno je ispod jednog splava, na oko 30 metara od mesta gde je bačen u reku.

Surova likvidacija zbog devojke! Hteli da ga zaplaše, pa ga prebili na mrtvo ime

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 26.09.2019. 17:50 Svi uhapšeni su od ranije poznati policiji i imaju na desetine krivičnih prijava. Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su M.M. (1967), S.K. (1982) i M.I. (1993).

 

Zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo teško ubistvo uhapšeni su M. M. (52), S. K. (37) i M. I. (26).

- Osumnjičeni se terete da su oštećenog, koji je sa njima došao na Zemunski kej, skinuli i vezali za stub, a potom mu zadali više udaraca nogama i rukama po glavi i telu, dok ga je osumnjičeni M. M. tukao metalnom šipkom po nogama i rukama - navedeno je u saopštenju MUP-a.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kada je oštećeni pao u nesvest i prestao da daje znake života, osumnjičeni su ga, kako se sumnja, odvukli do vode i njegovo telo bacili u Dunav na Zemunskom keju.

Prema nezvaničnim informacijama, postoje indicije da je Romić bio živ kada su ga bacili u vodu. Takođe, sumnja se da su se prethodno nad njim iživljavali skoro dva sata, kao i da je problem nastao oko devojke.

Osumnjičeni M. M., S. K. i M. I. su uz krivičnu prijavu privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO: Helikopter na Novom Beogradu

 

 

 

Komentari (2)

mile

27.09.2019 11:40

smrtna kazna je smesna za ovo

Neprijatelji

27.09.2019 11:40

Ubice i crveni neprijatelji ( rusi ) ...