Požar u Nišu
Alo!/S.Ilić
Policija

Alo/ Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Pročitajte još:

 

Nikolini, nažalost, nije bilo spasa, dok je Nedeljko sa teškim telesnim povredama opasnim po život prevezen u Klinički centar Vojvodine.

Strašna vest je već ranom zorom u ponedeljak odjeknula u mestu Novi Karlovci kod Inđije. Za porodicu Banjeglav meštani ovog sela imaju samo reči hvale. Predrag, otac nastradale devojke, poznati književnik i vajar, zanemeo je od bola.

policija

Alo!/Marko Metlaš

policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

- Ninin otac i njena starija sestra Sanja otišli su da uzmu sanduk i obave sve pripreme oko sahrane. Majka Svetlana u velikom je šoku nakon tragedije koja je zadesila i nije u stanju ništa da kaže, kao i srednja sestra Ivana. Ovo je veliki gubitak za porodicu, ali i za mene. Više nemam jednu divnu, milu, dragu, nezamenljivu prijateljicu - na vratima porodičnog doma rekla je Jelena Opačić, najbolja prijateljica i kuma nastradale devojke.

Preporučujemo i ovo:

 

Nikolina, koja je bila zaposlena u "Fast fudu" u Inđiji kao portir, radila je i u nedelju, kako kaže njena prijateljica. Smena joj se završila u 18 časova, ali ona ne zna šta se dalje desilo. Meštani koji su se slučajno zatekli nakon saobraćajne nesreće, kažu da je na mestu tragedije bio stravičan prizor.

 

- Ona je ispala iz kola, letela je oko 15 metara. Pokušavali su sa baterijskom lampom da je pronađu. Tek negde jedan sat iza ponoći uspeli su da je identifikuju kada su, valjda, i porodicu obavestili - priča jedan mladić iz Novih Karlovaca koji se slučajno zatekao u to vreme.

Sahrana u sredu

Telo Nikoline nalazi se u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu, i porodica će ga danas preuzeti. Kako se moglo čuti tokom dana, devojku će najverovatnije u sredu ispratiti na večni počinak.