Senta - pokušaj ubistva
Alo!/M. Obadić
Senta - pokušaj ubistva

Alo!/M. Obadić

Senta - pokušaj ubistva, Foto: Alo!/M. Obadić

* Zoran B. (49), biznismen iz Sente, umalo da plati glavom zbog naručenog ubistva koji je planirala njegova supruga 

* Nezapamćen slučaj u Senti ostavio je u šoku stanovnike ovog mesta na severu Bačke

* Tatjana B. na saslušanju je negirala izvršenje krivičnog dela

 

Kako se sumnja, Tatjana B. je tridesettrogodišnjem muškarcu iz Sente obećala 1.600 evra ako ubije njenog supruga Zorana, a deo obećanog novca od 1.000 evra mu je i dala. Međutim, osujećena je u paklenom planu i uhapšena nakon primopredaje još 80 evra potencijalnom ubici za angažovanje pomagača u ubistvu.

Nezapamćen slučaj u Senti, identičan sceni iz kriminalističkih filmova, ostavio je u šoku stanovnike ovog mesta na severu Bačke. U Ulici Jovana Jovanovića Zmaja 9, gde supružnici žive sa dve ćerke i sinom, komšije su o neverovatnoj priči saznali su od novinara. Zoran B. je poznat kao uspešan biznismen, a supruga mu je pomagala u poslu.

Već je bila bez svesti, pre toga je povratila. U smrtnom času zvali i policiju! Oni su učinili nešto veliko

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 16.08.2019. 20:41 Velika tragedija Hitna pomoć, Foto: Tanjug/Tanja Valič Dvogodišnja devojčica preminula je juče u Zdravstvenom centru u Surdulici nakon što joj je pozlilo na Vlasinskom jezeru. Porodica je devojčicu sama prevezla do najbliže zdravstvene ustanove jer Hitna pomoć nije mogla da dođe na lice mesta.

- Zaista ne znam šta se dešavalo u njihovoj porodici. Odavali su utisak finih komšija, uljudno su se javljali. Sva sreća da se nije desilo ono najgore. Zoran ima auto-perionicu i benzinsku pumpu u Senti -navodi za „Alo!“ komšija supružnika Đura Borđoški. Njegova supruga Anđelka ništa manje nije iznenađena neobičnim događajem koji se odigravao u komšiluku.

Senta - pokušaj ubistva

Alo!/M. Obadić

Senta - pokušaj ubistva, KOMSIJE Foto: Alo!/M. Obadić

- Šokirana sam, stvarno, ko bi mogao da pretpostavi da bi neko poručio Zoranovo ubistvo. Tatjana je pre neki dan polivala travu ispred kuće. Nije pričala s majkom sedam godina. Zašto, ne znam. Majka joj je umrla pre dve godine. Ovde žive dvadesetak godina. Oboje su bili ljubazni -kaže za „Alo!“ Anđelka Borđoški.

Kako saznajemo, Tatjana B. na saslušanju je negirala izvršenje krivičnog dela. Njoj je određen pritvor do 30 dana, a osnov za to je uticaj na svedoke, uznemirenje javnosti i bojazan da će dovršiti delo kojim preti, kaže naš izvor.

- Negirala je sve. Motiv ovog krivičnog dela zasad je nejasan. Postoji sumnja da nešto nije kako treba. Njih dvoje su formalno razvedeni i žive zajedno u nekoj vrsti slobodnog braka. Ubistvo Zorana je, navodno, trebalo da uradi neki čovek iz Sente. Suprug je bio u tužilaštvu i hteo je da pruži podršku ženi, što je apsurdno. Pitanje je otkud uopšte on da dođe. Nije mu bilo dozvoljeno da bude ni na istom spratu. Muž Zoran će biti saslušan kao svedok - kaže izvor „Alo!“.

Senta - pokušaj ubistva

Alo!/M. Obadić

Senta - pokušaj ubistva, KOMSIJE Foto: Alo!/M. Obadić

Zoran B. saslušan je u petak u subotičkom Višem javnom tužilaštvu. I pored više obećanja da će nam dati izjavu, to se ipak nije desilo. 

Tatjana B. negirala je izvršenje tog krivičnog dela u Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Njoj je određen pritvor do 30 dana, a osnov za to je uticaj na svedoke, uznemirenje javnosti i bojazan da će dovršiti delo kojim preti.



Tvrdi da je ucenjivana?

- Pored toga što Tatjana B. poriče krivično delo podstrekivanje teškog ubistva, tvrdi da ju je suprug Zoran nešto ucenjivao, ali postoji snimak o tome šta je ona uradila. Bizarno je sve. Nije jasno da li čovek uopšte zna šta je supruga htela, pošto je došao da joj pruži podršku. Hteo je da bude i u sudnici i zato ko zna šta tu ima -navodi naš izvor i dodaje da je Zoran imovinu njenog oca prebacio na sebe i da važe za veoma imućne ljude.

Senta - pokušaj ubistva

Alo!/M. Obadić

Senta - pokušaj ubistva, Foto: Alo!/M. Obadić

Plaćeni ubica otkrio slučaj

Kako nezvanično saznajemo, policija je za ovaj slučaj saznala od Senćanina koji je trebalo da ubije Zorana. On je odugovlačio s dogovorenim poslom, a Tatjana B. pritiskala ga je da to što pre učini. Na kraju je odlučio da sve ispriča policiji. Još je nepotvrđeno da li je navodni ubica bio baštovan koji je radio u kući supružnika pomoćne poslove.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!