Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

* Vozač konjske zaprege Jožef M. poginuo

* Na kola naletelo taksi vozilo

* Uzrok nesreće najverovatnije slaba osvetljenost zaprege

Vozač konjske zaprege Jožef M. (62) iz Ade poginuo je u nedelju teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Ada-Senta. Tragedija se dogodila u ranim jutarnjim časovima u 5.20. Na licu mesta smrtnim povredama podlegao je i konj koji je vukao zaprežna kola, potvrđeno je za „Alo!“ u Policijskoj upravi Kikinda.

"Audijem" pokosio mladića! Na mestu ostao mrtav

AUTOR: Alo.rs/Informer/I.L. DATUM I VREME: 01.09.2019. 09:02 Istraga u toku! Policija, Uviđaj, Foto: Alo!/ Dejan Briza Biciklista Milan V. star 25 godina poginuo je u saobracajnoj nesreći u selu Kupinovo. Njega je u Ulici Nike Maričića udario automobil marke "audi", koji je vozio Nemanja M.

 

Do saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom došlo je kada je na zaprežno vozilo kojim je upravljao stradali Jožef M. (62) iz Ade naletelo taksi putničko vozilo marke „citroen C5“ karavan kojim je upravljao Đ.K. (50) iz Sente. Obojica su se kretala iz pravca Ade ka Senti, a nesrećni sudar dogodio se nedaleko od izlaza iz Ade.

PROČITAJTE JOŠ:

 

-Na zaprežno vozilo otpozadi je naletelo putničko vozilo kojim je upravljao Đ.K. (50) iz Sente. On je tom prilikom zadobio lake telesne povrede. Na mestu suvozača taksi vozila bila žena koja je, takođe, lakše povređena u saobraćajnoj nesreći-potvrđeno je za „Alo!“ u kikindskoj policiji.

Kako je navedeno, ni vozač taksi vozila, ni zaprege, nisu bili u alkoholisanom stanju. Uzrok nesreće je najverovatnije nejasno osvetljeno zaprežno vozilo koje vozač taksija nije uočio na putu. Od siline udarca od zaprežnog vozila nije ostalo skoro ništa, a prednji deo putničkog vozila je potpuno uništen. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i nadležnog Osnovnog javnog tužilaštvu u Senti, dok je saobraćaj na toj deonici puta bio u prekidu. Telo nastradalog vozača zaprežnog vozila upućeno je na obdukciju.

BONUS VIDEO: Helikopter na Novom Beogradu