Audi, hapšenje
Alo/ Vladimir Marković
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Ubica osuđen na 30 godina

* Ubio dvojicu komšija

* Svađi prethodilo pijanstvo

Naime, nepravnosnažnom presudom optuženi Staniša Stanimirović iz sela Koćura, osuđen je na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 30 godina. Ubistva u Koćuri desila su se za Svetog Nikolu kada su trojica komšija sukobila, da bi u zoru tela dvojice pronašao sin jednog od ubijenih muškaraca.

Dok je polivao automobil i palio ga, plamen je zahvatio i njega! Pretvorio se u živu buktinju! Novi Pazar ne pamti ovakav užas! (FOTO)

AUTOR: S. Dž. STOJANOVIĆ DATUM I VREME: 09.10.2019. 15:08 Bahato! Kamere su snimile napadača koji je Srđanu Srđi Joloviću, vlasniku kluba „Tabu" u Novom Pazaru, „Molotovljevim koktelom" zapalio džip BMW X5 i deo kuće, ali istraga tapka u mestu zbog navodnog nedostatka dokaza!

Staniša je uoči Svetog Nikole bio na nekoliko proslava kod meštana Koćure, pa je na kraju svratio i do Gorana Zlatanovića (48), gde je bio i komšija Stojadin Antić (52). Sva trojica su popila, a u jednom trenutku izbila je svađa i Staniša je potegao pištolj. Pobio je komšije, a onda mirno otišao kući, gde ga je policija sutradan pronašla i uhapsila.

Stojadinov sin Strahinja je ujutro pronašao tela svog oca i Gorana Zlatanovića u Goranovoj kući, i odmah je obavestio policiju.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Strahinja se odselio iz Koćure, ali telefonom se redovno čuo s ocem. Pošto mu se Stojadin nije javljao na telefon od ponedeljka uveče, Strahinja je u utorak ujutro otišao do Koćure i počeo da ga traži. Kako nije našao oca u njegovoj kući, otišao je komšije Gorana, koji živi sam, jer je pretpostavljao da je Stojadin bio kod njega na slavi. Čim je ušao u Goranovu kuću, video je izrešetana tela oca i komšije i odmah je pozvao policiju - ispričao je tada izvor upućen u slučaj.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!