ŠOU NA SUĐENJU ČUMETOVOJ BIVŠOJ ŽENI! Svi zanemeli kad je izgovorila ove 4 reči! Otkrila i šok detalje iz braka sa Surčincem

Šou na suđenju!

Ivana Buha tvrdi da je bivši muž lažno optužio
Ivana Buha tvrdi da je bivši muž lažno optužio, Foto: Vladimir Marković/ Alo

Pevačica Ivana Buha (38), supruga Ljubiše Buhe (55), nekadašnjeg svedoka-saradnika u postupcima protiv „zemunskog klana“, koju je on okrivio za davanje lažnog iskaza, izjavila je juče na sudu da u ovom postupku hoće samu sebe da optuži!

Ona je istakla da je svog bivšeg muža označila kao ubicu, ali da je čudno što je tužilaštvo ne goni zbog toga.

PITALI GA ŠTA IMA DA PRIJAVI, ONI IM REKAO NIŠTA, A ONDA SU GA POSLALI NA SKENER Bugarain uhvaćen u švercu, a na ovom mestu skrivao je cigarete

- Sama sebe želim da prijavim! Želim da budem jedinstven slučaj i da me optuže i za iskaz u kojem sam Ljubišu Buhu nazvala ubicom! Očigledno da mu to ne smeta. Tužilaštvo me goni za sve iskaze, u vezi s alimentacijom i pretnjama, ali ne i za to - sarkastično je rekla Ivana Buha, posle kašnjenja na suđenje.

Ljubiša Buha Čume
Tvrdi da je zbog laži bivše žene trunuo u zatvoru, Ljubiša Buha Čume, Foto: Dušan Milenković

Ona je negirala Čumetove tvrdnje da mu je na parčetu papira napisala: „Neću više da te ucenjujem“.

- Taj papir sam prvi put videla kod tužioca. Nije bilo šanse da mu ga pošaljem u pritvor - tvrdi ona.
Kada joj je Čumetov advokat Zdravko Đukanović pokazao fotokopije sporne poruke, ispisane različitim rukopisima, navela je da ne može da se izjasni da li su svi njeni.

Na mestu gde je nađena obešena ćerka diplomate, na jeziv način stradao i jedan Beograđanin!

AUTOR: Alo.rs/Republika/I.L. DATUM I VREME: 26.09.2019. 15:21 Pored Kineskinje, tragično nastradao i Miloš Ristić prošle godine! Kineskinja Džu Sinjue je najverovatnije izvršila samoubistvo, Foto: Privatna arhiva Kineskinja Džu Sjinjue (21), ćerka jedinica diplomate i lekarke, nađena je juče obešena iznad litice u selu Krtica iznad jezera Perućac.

 - Čini mi se da je moj, ali je Buha dobar falsifikator! - cinično je rekla bivša Čumetova žena.

Ona je izjavila da nije lagala ni kada je rekla da Buha dugo godina pije lek za šizofreniju zbog čega je pričao razne nebuloze o njoj.

Razvod još traje

Ivana je juče objasnila da nije udata za Čumeta, kao što tvrde njegovi advokati. - Želim to da demantujem. Brakorazvodni postupak je u toku i o tome postoji dokaz - dodala je ona.

 - Znam sve njegove dijagnoze, pošto sam 10 godina bila njegova žena. Kada je počeo da priča nebulozne o mom ljubavnom životu, izjavila sam da godinama pije lek „leponeks“. Rekla sam da nije svestan šta govori, jer godinama pije taj lek - branila se juče Ivana Buha u Prvom osnovnom sudu.

Čumetova bivša tvrdi i da joj je on pretio telefonom dok je bio u zatvoru u Padinskoj skeli.

- Zvao me sa telefonske govornice na moj mobilni. Kasnije je izjavio da to nije radio i da je to mogao da uradi iz sobe za posete kada sam mu dovodila ćerku, pošto se tamo ne snima. Bio je svestan da može da mi preti - tvrdi Ivana.

Ona je dodala da Čume već pet godina ne plaća alimentaciju za njihovu maloletnu ćerkicu, zbog čega je protiv njega podnela novu krivičnu prijavu.

- Ranije je rekao da nije u mogućnosti budući da je u pritvoru i da će sve nadoknaditi kada izađe, ali to nije učinio - kazala je optužena.

Ona je tražila da se sasluša njen bivši muž, kao i njegovi punomoćnici.

Bonus video: Postavljanje dečijih fotografija na društvene mreže: Da li smo upoznati sa rizicima takvog čina?

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi